AcasăNewsCe s-a intamplat cu Gigi Becali si Gica Popescu, dupa aflarea rezultatelor...

Ce s-a intamplat cu Gigi Becali si Gica Popescu, dupa aflarea rezultatelor de la alegerile prezidentiale

Gigi Becali si Gica Popescu, doi dintre cei mai cunoscuti oameni de fotbal din Romania, mizau, intr-o masura mai mare sau mai mica, pe victoria lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale.

Asta pentru ca amandoi au fost condamnati la inchisoare cu executare, pentru implicarea lor in diferite dosare, si pentru ca aveau sanse mari sa fie gratiati in cazul in care liderul social-democratilor devenea numarul 1 in stat.

De altfel, Victor Ponta anunta ca primul condamnat pe care il va gratia, in cazul in care va deveni presedintele tarii, va fi Gica Popescu „pentru momentele memorabile pe care ni le-a oferit ca fotbalist al echipei nationale”. In timp ce Gigi Becali spera sa scapa cu ajutorul Legii Amnistiei si a gratierii.

In cele din urma, Klaus Iohannis a devenit noul presedinte ales al Romaniei, astfel ca sansele ca cei doi oameni de fotbal sa fie eliberati inainte de termen au scazut dramatic.

Gica Popescu pare impacat cu situatia si a afirmat, conform fanatik.ro, ca „oricum nu-mi fac griji. Conform calculelor mele, in septembrie 2015 voi fi liber. Voi scrie carti, voi renunta la zilele libere la care am dreptul, voi presta diferite munci si in cele din urma voi fi liber”.

In schimb, Gigi Becali pare extrem de afectat de esecul lui Victor Ponta de la alegerile prezidentiale. Conform aceleiasi surse, patronul Stelei stie ca Iohannis nu este dispus la gratieri astfel ca si-a pierdut toata buna dispozitia aratata pana acum, in fata celorlalti condamnati.

„Este daramat de suparare. Si-a pierdut glasul, sperantele si pofta de mancare. El chiar spera ca va fi gratiat, dar din moment ce a iesit Iohannis, stie ca sansele pentru asa ceva sunt infime”, au declarat apropiatii lui Gigi Becali.

author avatar
Cristi Ionita
630 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger