AcasăNewsCe s-a aflat despre soțul senatoarei Dianei Șoșoacă! Ce venituri are bărbatul

Ce s-a aflat despre soțul senatoarei Dianei Șoșoacă! Ce venituri are bărbatul

S-a aflat! Ce venituri are soțul Dianei ȘoșoacăS-a aflat! Ce venituri are soțul Dianei Șoșoacă (sursa foto: realitatea.net)

Dacă numele senatoarei Diana Șoșoacă, avocat de profesie, a devenit destul de cunoscut, mai ales după ce aceasta a ajuns în Parlament, mai nou în lumina reflectoarelor camerelor de televiziune a intrat și soțul acesteia.

Totul, după ce recent s-a aflat că bărbatul a fost plasat sub control judiciar, în urma unui scandal ce are ecouri și în presa italiană, nu doar în cea din România.

Ce venituri are soțul senatoarei

Dumitru-Silvestru Șoșoacă lucrează pentru o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management, din câte reiese din declarația de avere, din 2020, a demnitarului, potrivit antena3.ro. Acesta apare ca ocupând funcția de ”șef de tură”, cu un venit anual declarat de 28.000 de lei, ceea ce ar însemna un câștig lunar, în medie, de 2.300 de lei.

Ar mai fi de menționat faptul că senatoarea – care s-a descris recent drept „doamna de fier a României” – este la a treia căsătorie.

Silvestru Șoșoacă a fost plasat sub control judiciar, luni, fiind acuzat de ultraj, și anume că ar fi agresat un polițist. Totul, în urma unui scandal cu o echipă de jurnaliști străini, care ar fi venit să îi ia un interviu senatoarei Diana Șoșoacă, la cabinetul de avocatură al acesteia. Soțul senatoarei a fost audiat, luni, la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1.

Iată ce transmis reprezentanții PJ Sector 1:

Referitor la acest caz, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, următoarele detalii:

„Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecätoria Sectorului 1 București este împuternicit să aducă la cunostința opiniei publice următoarele:

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București au dispus la data de 13.12.2021 punerea în mișcare a acțiunii penale față de o persoană pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 si 4 C. pen. rap. la art. 193 alin. 1 C. pen.

În cuprinsul ordonanței de inculpare s-a reținut pe scurt:

La data de 10.12.2021, în jurul orei 16.00, prin intermediul unui apel la serviciul de urgență 112, s-a solicitat interventia organelor de poliție la un imobil de pe raza Sectorului 1, București. În momentul în care organele de poliție au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenții de poliție, respectiv I-a împins, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care I-a tras de uniforma de poliție, cauzându-i suferinte fizice.

Prin ordonanța procurorului din data de 13.12.2021 s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de inculpat pe o perioadă de 60 de zile.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea unor măsuri preventive sunt instituții reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.”

author avatar
Andrei Coman
1.366 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ametitilor,in acest caz nu are relevanta ce venit are sotul si ca D Sosoaca ar fi la a treia casatorie ,ziaristi de doi bani !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger