AcasăNewsCe s-a aflat despre bărbatul care a murit în Capitală. A fost...

Ce s-a aflat despre bărbatul care a murit în Capitală. A fost împușcat de poliție, în urma unui scandal

Pe măsură ce trec orele, se află date noi despre cazul care a pus în alertă polițiștii din sectorul 1 și a tulburat liniștea unui bloc din zona Pajura. Astfel, pare-se că nu ar fi fost prima oară când protagonistul incidentului violent de miercuri dimineața a ajuns în atenția reprezentanților legii.

Alertați în jurul orei 4 dimineața de către locatarii unui bloc din Pajura, oamenii legii au ajuns la fața locului și au intervenit, în încercarea de a potoli un bărbat despre care fuseseră anunțați că este violent și că a ieșit pe holuri dezbrăcat, având asupra sa obiecte contondente. Din câte se pare, omul nu s-a potolit nici la vederea polițiștilor, din contră, i-ar fi atacat pe aceștia, motiv pentru care oamenii legii au ajuns să folosească armamentul din dotare, rănindu-l.

Filmul evenimentelor

”În această dimineaţă, în jurul orei 04.00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1 a sesizat că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, ameninţă pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, care după câteva minute l-au localizat.

Din primele date a rezultat ca la vederea poliţiştilor , bărbatul a devenit violent şi a reuşit să îi lovească, ulterior fugind. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească şi i-a ameninţat, motiv pentru care, după somaţie, unul din poliţişti a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l”, potrivit Poliţiei Capitalei.

Din câte se pare, scandalagiul ar fi fost împușcat în zona abdominală. S-a chemat o ambulanță, bărbatul fiind dus la spital, pentru a fi tratat. Medicii nu au mai putut să îl salveze, pronunțându-i decesul. În grija cadrelor medicale a ajuns și un polițist, care s-a ales cu leziuni pe durata intervenției.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Ipoteză

Din câte anunță televiziunile de știri, se pare că tânărul decedat miercuri dimineața, în urma incidentului violent din Capitală, ar fi același care, în urmă cu aproximativ patru ani, mai exact în ianuarie 2016, a intrat cu mașina în gardul Guvernului. La acea vreme, Executivul era condus de către Dacian Cioloș.

author avatar
Andrei Coman
458 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu e foarte bine c a murit un om, dar politistii au actionat in litera legii !
    Intr o situatie de urgenta, cum este acum, legea trebuie aplicata cu punct si virgula, fara ezitare si intocmai !
    Cine nu se supune, sa si asume !

  2. acest politist a facut ce trebuia sa faca mai multi politisti batuti de interlopi. adica sa traga fara mila.
    trebuie avansat acest politist

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger