AcasăNewsCe riști dacă strănuți la metrou și nu ai mască! Vela: "Puteți...

Ce riști dacă strănuți la metrou și nu ai mască! Vela: „Puteți suna la 112 instant” (VIDEO)

În așteptarea relaxărilor promise după 15 mai, dar și cu gândul la felul în care se va circula cu transportul în comun, după ce românii vor reveni, în număr mare, la locul de muncă, o declarație a ministrului de Interne a suscitat în mod special atenția opiniei publice.

În cadrul unui interviu difuzat pe Youtube, Marcel Vela a fost întrebat următorul lucru: „Dacă vedem lângă noi pe cineva în metrou fără mască, strănutând? Poate face o glumă proastă sau poate chiar este infectat. Ce facem noi în momentul ăla?”

„La toate gurile de metrou o să avem și oameni de ordine. Dau un exemplu. Puteți suna la 112 instant. (…) Respectivul dacă nu are mască și și strănută poate avea dosar penal. Pentru că a avut un comportament care se încadrează în zona penalului și a contribuit la răspândirea bolilor cu bună știință. Adică a și strănutat, n-a avut nici mască”, a răspuns Vela, într-un dialog cu jurnalistul George Buhnici.

Dialogul în cauză poate fi urmărit începând cu minutul 34.40.

author avatar
Andrei Coman
145 afisari

5 COMENTARII

    • Fug gaspadinii dib Rabnita de mine , put a hoit , imi vine duhoarea prin san !

  1. Daca stranuti la metrou si nu ai masca risti sa-ti curga nasul si ramai mucea ca sigur nici batista n-ai.

  2. Se strănuta în batista, ba, nenorociților! Stranuti în masca și continui cu ea pe figura?! Sau umbli cu teancul de măști de rezervă după tine? Cum stranuti în mască? Poate diriguitorilor lui pește și organelor de ordine, mai proaste decât organul meu, le place să se umble de boli și de muci. N-are rost să comentam mai mult, avem de-a face cu niște politicieni analfabeți dar CRIMINALI prin ce fac cu oamenii, adică își bat joc de ei și îi omoară, la propriu!

  3. Se strănuta în batista, ba, nenorociților! Stranuti în masca și continui cu ea pe figura?! Sau umbli cu teancul de măști de rezervă după tine? Cum stranuti în mască? Poate diriguitorilor lui pește și organelor de ordine, mai proaste decât organul meu, le place să se umple de boli și de muci. N-are rost să comentam mai mult, avem de-a face cu niște politicieni analfabeți dar CRIMINALI prin ce fac cu oamenii, adică își bat joc de ei și îi omoară, la propriu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger