AcasăNewsCe regizeaza Voiculescu in jurul marcii „USL”

Ce regizeaza Voiculescu in jurul marcii „USL”

Stefan Atanasiu sustine ca moare de frica, dar nici nu se gandeste sa scape de belea, respectiv de marca USL

Dupa ce presa a descoperit ca marca USL apartine unui tanar conservator, Stefan Atanasiu, acesta s-a grabit sa dea bir cu fugitii din PC. Nu se stie insa daca pe bune.

Dan Voiculescu intinde nerviico-presedintilor USL, Ponta si Antonescu, cu ajutorul mai tanarului sau subaltern Stefan Atanasiu

Presa a fost aceea care a bagat spaima in oasele lui Atanasiu, afirma bunul sau amic, vicele conservator Bogdan Diaconu: “Am inteles ca il asteptau niste ziaristi pe la coltul blocului, sunt situatii stresante si neobisnuite pentru el, asa ca este normal ca un om lipsit de aceasta experienta si care nu isi doreste sa fie in centrul atentiei sa se inhibe si sa-si doreasca sa iasa din joc”. Diaconu afirma si ca, inainte de a se pierde in peisaj, amicul Atanasiu i-a dat lui certificatul care a provocat atatea valuri: “Mi-a inmanat fizic, azi de dimineata, certificatul de proprietate asupra marcii USL, care acum se afla in grija mea, tocmai pentru a inchide orice fel de suspiciuni la adresa lui si pentru ca nimeni sa nu aiba emotii cu privire la soarta acestei marci”. Indemn evident neluat in seama de PSD si PNL, unde toata lumea stie ca USL tot la mana lui Dan Voiculescu ramane, cu sau fara Stefan Atanasiu in PC. “Ma simt… cautat, sa spunem. Vreau sa ies din aceasta problema si incep prin a-mi da demisia din PC, iar in rest o sa ma sfatuiasca Bogdan Diaconu”, a incercat “El fugitivo” sa explice de ce vrea sa spele putina. Tot el a sustinut ca nimeni “nu trebuie sa-si faca probleme”, pentru ca nu a inregistrat marca “pentru a avea beneficiu personal”.

Dan Voiculescu

Speriat peste poate, Stefan Atanasiu este in schimb ferm hotarat sa pastreze marca. De unde se poate deduce si ca spaima care-l bantuie este doar jucata, iar fiorii adevarati ii gasesti doar la PSD si PNL.

author avatar
Simona Badulescu
1.024 afisari

9 COMENTARII

  1. Titlul n-are nicio legatura cu textul articolului, pentru ca Voiculescu nu regizeaza nimic in jurul marcii USL.

    • iar ati primit mita pentru a-l ridica in slavi pe cel mai mare turnator al neamului? V-a spalat creierii definitiv si irevocabil, voi nu puteti gandi cu mintea voastra, atat voi postacii felixieni cat si angajatii trustului intact care a fost cladit pe furatul banilor din conturile lui Ceausescu.

  2. Si ziarul asta a devenit din ce in ce mai portocaliu, acum, nu stiu la al carui ordin, a inceput iar atacul la mogulii de presa, printre care si voiculescu.Sa fim realisti, voiculescu nu este cu nimic mai turnator decat basescu, care a confirmat ca a scris camioane de note catre securitatea lui ceausescu.Sunt tot manevre operative declansate de agentii platiti cu bani de furat ca sa arunce noroi pe dusmanii mafiei statale portocalii, in speranta ca vor pacali a nu stiu cata oara pe mamaligarii prosti, lasi si tradatori.Cat de plecat cu mintea sa scrii ca usl este marca unui oarecare, pai cum au reusit inscrierea la tribunal, iar dupa aceea existand un termen de contestatie, care a expirat de mult, nu va inteleg, numai daca sunteti platiti cu bani hotiti din buget,ca sa faceti jocurile operativ-securiste ale alcoolicului turnator.

  3. Tacticile vechi nu se uita niciodata: te infiltrezi si apoi dezbini din interior la momentul oportun (slava lui Sun Tzu si celor mai buni adepti:rusii). De fapt celor de la PSD si PNL li s-a aratat pisica.Problema va fi cat de repede vor deschide geamurile si usile ca sa o alunge din casa… sau totul va fi o vesnica alergatura in jurul cozii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger