AcasăNewsCe rauri se afla sub avertizare COD PORTOCALIU, pana duminica dupa-amiaza!

Ce rauri se afla sub avertizare COD PORTOCALIU, pana duminica dupa-amiaza!

Desi in multe regiuni din tara ploile au disparut din peisaj, iar temperaturile au crescut usor, fata de zilele precedente, exista inca regiuni in care se mentine pericolul produs de apele cumulate in urma precipitatiilor din ultimul interval.

Pe baza situatiei actuale si avand in vedere prognoza meteo, specialistii in hidrologie au actualizat avertizarea emisa in decursul zilei precedente.

Ca urmare, de vineri la amiaza si pana duminica, la ora 16, se afla sub avertizare COD PORTOCALIU de pericol mai multe rauri din judetele Teleorman, Giurgiu si Ilfov. Mai exact, specialistii semnaleaza „mentinerea nivelurilor peste cotele de aparare ca urmare a propagarii viiturilor formate anterior”.

Aflate sub atentionare sunt raurile Calmatui si afluentul sau Urlui , atat cursurile mijlocii, cat si cele inferioare, din judetul Teleorman), Neajlov – vizat fiind sectorul aval Vadu Lat, din judetul Giurgiu, Glavacioc (afluent al Neajlovului), din judetul Giurgiu, precum si Sabar – curs inferior, corespunzator judetelor Giurgiu si Ilfov.

60 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger