AcasăNewsCe prostii mai finantam in UE

Ce prostii mai finantam in UE

Nu numai politicienii din Romania sunt obisnuiti sa arunce banii contribuabililor pe tot felul de nimicuri ci si cei din Europa.

Comisia Europeana a cheltuit 160.000 de lire sterline pentru un centru de fitness pentru catei, care nu a mai fost facut niciodata.

Bugetul UE pentru organizarea si desfasurarea unor proiecte si evenimente se risipeste deseori pe idei „stralucite”, care fie nu au succesul scontat, fie nu mai ajung sa se concretizeze niciodata. De exemplu, UE a cheltuit aproximativ 8.000 de euro pentru suplimentarea unor lasere extrem de puternice. Grav este ca nu s-a aflat niciodata la ce au fost folosite acestea.

Cei care conduc destinele Europei au considerat ca un centru de fitness pentru patrupede este o investitie vitala si au cheltuit peste 160 de mii de lire sterline pentru acest lucru. Nu se stie nici acum cum s-au cheltuit banii, pentru ca centrul nu a fost deschis niciodata.  Dar asta nu e tot. Liderii europeni sunt mari amatori de petreceri.

Numai anul trecut au fost “investiti” peste 300 de mii de euro pentru organizarea de evenimente udate din belsug cu alcool. Printre achizitiile scandaloase facute de membrii diverselor comisii si comitete din UE se mai numara, bijuterii de la Tiffany, vacante la sky, avioane private sau proiectarea de orase pe diverse jocuri de calculator.

 

author avatar
Adelina Ionicel
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger