AcasăNewsCe promite Trump, dupa problemele de sanatate ale contracandidatei sale

Ce promite Trump, dupa problemele de sanatate ale contracandidatei sale

Diagnosticul pe care abia ce s-a aflat, pe fondul incidentului din New York, ca l-a primit Hillary Clinton l-a facut pe Donald Trump sa fagaduiasca public faptul ca va iesi in fata lumii cu rezultatele unor analize medicale pe care le-a facut recent.

Promisiunea candidatului sustinut de republicani in cursa pentru Casa Alba vine la mai putin de o zi de cand Hillary Clinton s-a vazut nevoita sa paraseasca subit ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor de la 11 septembrie, dar nu oricum, ci avand nevoie de sprijin pentru a putea urca in masina, lasand impresia ca e la un pas de lesin.

Iar in contextul controverselor aparute in jurul unei „secretomanii” in privinta starii de sanatate a fostului senator intrat in cursa pentru sefia SUA, Trump a ales sa dea sigurari ca el e gata sa arate lumii cum vor iesi rezultatele testelor medicale la care a fost supus saptamana trecuta. „Sa speram ca vor fi bune. Cred ca vor fi bune. Ma simt excelent”, a dezvaluit miliardarul, in cadrul unei interventii la postul Tv Fox News.

Cititi si: Ce s-a aflat despre sanatatea lui H. Clinton, dupa ce i s-a facut rau in public

In acelasi context, afaceristul in varsta de 70 de ani a renuntat la tonul combativ si, in pur spirit de fair-play, a transmis ca spera ca Hillary Clinton sa se puna cat mai repede pe picioare si sa poata reveni in campanie si la dezbaterile electorale. Totul in conditiile in care Clinton si-a amant deplasarile de luni si marti, din California.

sursa foto: Facebook/Donald Trump

author avatar
Cristina Stefan
592 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger