AcasăNewsCe program de lucru are Posta, de Pasti

Ce program de lucru are Posta, de Pasti

In cazul in care aveti de tirmis o carte postala cu un mesaj de felicitare cu ocazia Sarbatorilor Pascale sau de ridicat un colet ori de utilizat oruce alt serviciu pus la dipozitie de Posta Romana si va intrebati cum anume functioneaza institutia in prejma Pastelui, va spunem in cele ce urmeaza.

Astfel, daca pe 30 aprilie oficiile postale si subunitatile Companiei Nationale Posta Romana vor functiona dupa un program specific unei zile de sambata, luni, 2 mai, fiind a doua zi de Pasti, oficiile postale – fie ca vorbim despre cele din mediul urban, fie de cele din mediul rural- vor avea lacatul pus pe usa, pentru ca vor fi inchise.

Totul, din cate amintesc, marti, reprezentantii institutiei, ca urmare a faptului ca a doua zi de Pasti este declarata oficial sarbatoare legala, asemeni primei zilei de Pasti, care cade duminica, si, drept urmare, este nelucratoare pentur bugetari.

Un alt aspect trebuie avut in vedere, in aceasta privinta, si anume acela ca, „urmare a programului anuntat, este posibil ca trimiterile postale prezentate in zilele de 29 si 30 aprilie 2016 sa inregistreze timpi mai mari de circulatie”.

author avatar
Cristina Stefan
465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger