AcasăNewsCe program are POSTA ROMANA in perioada Pastelui si in zilele de...

Ce program are POSTA ROMANA in perioada Pastelui si in zilele de 1 si 2 mai

Se apropie Sarbatorile Pascale, iar romanii care se gandesc sa foloseasca seviciile Postei Romane, fie pentru a trimite felicitari celor dragi, fie, de ce nu, pentru a-si ridica pensia, sunt informati din timp asupra programului oficiilor postale, atat in perioada Pastelui, cat si in minivacanta de la inceputul lunii mai.

In asa fel incat sa nu fiti luati prin surprindere daca vreti sa utilizati serviciile Postei Romane, e bine sa stiti ca in doua zi de Paste, luni, 21 aprilie, oficiile postale vor fi inchise. Insa inainte de acest interval, in cele doua zile de sambata, respectiv pe 12 si 19 aprilie, subunitatile postale atat din mediul urban, cat si din cel rural, vor avea program normal de lucru.

De asemenea, pe 1 si 2 mai, zile declarate nelucratoare, in conformitate cu prevederile Codului Muncii, unitatile postale de pe intreg teritoriul tarii vor avea lacatul pe usi. Ca atare, fie incercati sa va rezolvati din timp problemele, inainte de liberele de la inceput de mai, fie asteptati zilele de dupa minivacanta de la inceputul lunii lui „Florar”.

1.314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger