AcasăNewsCe prevestesc schimbarile de temperatura din America, Australia si Europa!

Ce prevestesc schimbarile de temperatura din America, Australia si Europa!

America a inghetat, iar Australia abia mai poate respira de atata canicula. Toata lumea a ramas fara cuvinte de cand au inceput aceste schimbari ciudate ale vremii.

In timp ce America este sub zapezi si inghetata cum niciodata nu a mai fost, iar in Australia lumea abia rezista valului de canicula, iata ca Europa este alintata de o vreme primavaratica ceea ce da peste cap natura. Copacii si ghioceii au inflorit, si sporturile de iarna nu se mai practica pentru ca nu mai e zapada. Aceste lucruri, dar si niste predictii cum ca ar veni sfarsitul lumii, ii face pe majoritatea oamenilor sa creada ca intr-adevar zilele ne sunt numarate.

Foto: www.boredpanda.com

 

Niciodata nu s-au mai inregistrat temperaturi atat de scazute pe teritoriul Americii, nici macar in Alaska. In timp ce americanii se minuneaza de rigul de la ei, australienii transpira si nu stiu ce sa mai faca sa se racoreasca. Liliecii au inceput sa cada morti la pamant din cauza caldurii. Pur si simplu cad din cer.

Foto: smh.com

Daca frigul si zapada ar fi ceva obisnuit pentru europeni, iata ca nu s-a intamplat la fel si anul asta. Europa este intr-o continua primavara, amenintand intregul ecosistem.  Aproape majoritatea teritoriului european a experimentat pana acum doar temeperaturi pozitive, chiar in Scandinavia. Desi Rusia e faimoasa pentru cele mai reci ierni, majoritatea locuitorilor din Siberia spun ca nu au mai avut parte de ierni atat de blande. Convinsi ca schimbarile climaterice nu vor aduce nimic bun, multi oameni au inceput sa vorbeasca deja despre sfarsitul lumii. Si aici sunt amintite predictii ce ar spune ca din 2016 toata lumea va incepe sa se destrame si pana in 2019 va disparea, si ca acesta este doar inceputul.

Si toate temerile lor au fost accentuate inca de la sfarsitul anului trecut cand americanii din mai multe state au fost martorii unui fenomen ce rareori poate fi vazut: un meteorit s-a dezintegrat si explodat deasupra statului american Iowa. Meteoritul, o minge de foc foarte luminoasa, i-a bagat pe toti in sperieti. Mai ales ca numele lui era ISON (tradus I am the son- Eu sunt Fiul). Asadar, toata lumea a inceput sa se gandeasca la predictiile lui Nostradamus, care spunea ca incepand din anul 2016 va incepe ca lumea sa se naruie, bucata cu bucata.

[youtube]TzRDmk48yC8[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
561 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger