AcasăNewsCe PENSIE primeşte Nadia Comăneci de la statul român. E de 10...

Ce PENSIE primeşte Nadia Comăneci de la statul român. E de 10 ori mai mare decât a lui Ilie Năstase

Ce PENSIE primeşte Nadia Comăneci de la statul român. E de 10 ori mai mare decât a lui Ilie Năstase

Nadia Comăneci primeşte o pensie „frumuşică” de la statul român. „Zeiţa de la Montreal” încasează, lunar, de 10 ori mai mult decât Ilie Năstase.

Gimnasta a intrat în istoria sportului românesc și mondial în 1976, la Montreal, când a reușit să obțină prima notă de 10 la Jocurile Olimpice. Per total, marea noastră campioană a câștigat 5 medalii olimpice de aur, la Jocurile Olimpice din 1976 și 1980.

Nadia, pensie de 2.800 de dolari

Nadia Comăneci încasează lunar 13.149 lei, adică 2.800 de dolari. De 10 ori mai mult decât pensia de militar primită de Ilie Năstase, un alt mare sportiv al României.

Suma de aproximativ 2800 de dolari pe lună este una pe măsura rezultatelor impresionante înregistrate de cea care e considerată cea mai mare gimnastă din istorie.

Ilie Năstase se mândreşte cu uniforma militară

Am fost copil de trupă de la vârsta de șapte ani. Nu știu despre alții cum și-au început cariera, dar la mine totul a început încă din copilărie. Eu am făcut istorie la clubul Armatei. Anii au trecut și m-am mândrit mereu cu uniforma militară.

Am fost trecut în rezervă cu gradul de locotenent-colonel. Și am primit o pensie de 1.345 de lei!

Toată lumea sare la gâtul meu că asta este o pensie specială. Dacă asta este considerată o pensie specială și încurcă pe cineva, sunt gata să renunț la ea”, a declarat Ilie Năstase zilele trecute.

author avatar
Andrei Ștefan