AcasăNewsCe PENSIE primeşte Nadia Comăneci de la statul român. E de 10...

Ce PENSIE primeşte Nadia Comăneci de la statul român. E de 10 ori mai mare decât a lui Ilie Năstase

Ce PENSIE primeşte Nadia Comăneci de la statul român. E de 10 ori mai mare decât a lui Ilie Năstase

Nadia Comăneci primeşte o pensie „frumuşică” de la statul român. „Zeiţa de la Montreal” încasează, lunar, de 10 ori mai mult decât Ilie Năstase.

Gimnasta a intrat în istoria sportului românesc și mondial în 1976, la Montreal, când a reușit să obțină prima notă de 10 la Jocurile Olimpice. Per total, marea noastră campioană a câștigat 5 medalii olimpice de aur, la Jocurile Olimpice din 1976 și 1980.

Nadia, pensie de 2.800 de dolari

Nadia Comăneci încasează lunar 13.149 lei, adică 2.800 de dolari. De 10 ori mai mult decât pensia de militar primită de Ilie Năstase, un alt mare sportiv al României.

Suma de aproximativ 2800 de dolari pe lună este una pe măsura rezultatelor impresionante înregistrate de cea care e considerată cea mai mare gimnastă din istorie.

Ilie Năstase se mândreşte cu uniforma militară

Am fost copil de trupă de la vârsta de șapte ani. Nu știu despre alții cum și-au început cariera, dar la mine totul a început încă din copilărie. Eu am făcut istorie la clubul Armatei. Anii au trecut și m-am mândrit mereu cu uniforma militară.

Am fost trecut în rezervă cu gradul de locotenent-colonel. Și am primit o pensie de 1.345 de lei!

Toată lumea sare la gâtul meu că asta este o pensie specială. Dacă asta este considerată o pensie specială și încurcă pe cineva, sunt gata să renunț la ea”, a declarat Ilie Năstase zilele trecute.

author avatar
Andrei Ștefan
1.150 afisari

8 COMENTARII

  1. Cum ramane cu violurile pe care le-a servit de la NicuCeausescu? Daca cineva te violeaza de ce tot mergi la petreceri cu el?…In perioada respectiva o gramada de persoane din cinematografie erau in pat cu ea…Chiar asa toti au violat-o???..chiar si Florin Piersic?…si Szobi Cech???.….Nadia cea violata…cum sa nu..si marmotele impachetau ciocolate

  2. Nadia merită din plin banii pe care îi primește, deoarece a dus faimă ROMÂNIEI prin rezultatele obținute, fără a beneficia de la stat de mari recompense. Năstase a fost cam pe cont propriu, a jucat pentru el, a obținut sume mari de bani, ca și Țiriac, dar pe care i-a pitit în bănci străine, fără a plăti statului român vreun cent ca impozit. Pensia o are ca fost sportiv la Steaua, figurând pe celebrul stat K. Poate cineva își mai aduce aminte cum uneori treceau luni de zile fără a-și ridica solda, pe care o considera ca valoarea unui cornet de semințe, la cât câștiga în turnee. O întrebare pentru Ilie Năstase: Trimite măcar o felicitare lui Ilie Ceaușescu, cel care la susținut și accepta participarea sa la turneele de tenis? Totodată, câte Cupe Daviss a adus României, când simula jocul de tenis cu renumitul J. Smith.

  3. Nadia Comaneci RSTE O TRADATOARE !
    ILIE NASTASE NU ESTE TRADATOR !
    IAR TRADAREA SE PLATESTE MAI SCUMP.
    CINE CREDE ALTFERL SA SCRIE SI SA-SI ASUME !!

  4. Ptr o țară cu venit mediu de sub 300 de dolari pe cap de plăvan e mult, ptr America e la fel de mult! Punând în balanță medaliile cred că o pensie de 1000-1200 de dolari era suficientă de la statul român că doar a plecat tânără și a muncit în state de unde primește pensie pe ce a muncit!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger