AcasăNewsCe pensie încasează acum, în capitalism, Valentin Ceauşescu

Ce pensie încasează acum, în capitalism, Valentin Ceauşescu

Valentin Ceaușescu, 75 de ani, a preferat o viaţă dincolo de lumina reflectoarelor. S-a retras din peisajul public, după Revoluţia din 1989.

Acum câțiva ani avea o pensie la limita plafonului pentru voucherele de alimente.

Trăieşte dintr-o pensie de 2.000 lei?

Valentin Ceaușescu era cunoscut pentru petrecerile luxoase și hainele de firmă pe care le purta, dar și pentru că era preferatul soților Ceaușescu datorită educației primite în străinătate și implicării sale politice.

Se pare că fostul protector al Stelei din perioada comunistă are acum o pensie de 2.000 RON (aprox. 450 EUR), fiind obligat să vândă operele de artă confiscate după căderea regimului comunist, pe care a reușit să le recupereze între timp, conform rtv, care citează libertatea.

El a fost obligat să se mute din casa deținută împreună cu prima sa soție. Valentin Ceaușescu a apelat la actualul socru, Constantin Dună, care i-a pus la dispoziție o vilă la periferia Bucureștiului.

Cu ce s-a ocupat fiul dictatorilor?

Fiul dictatorilor a lucrat ca inginer fizician, ajungând să fie cercetător senior gradul 2 în cadrul Institutului de Fizică și Inginerie Nucleară ”Horia Hulubei” de pe platforma Măgurele.

Acolo a muncit din 1970 și până la pensionare.

author avatar
Andreea Vlad
818 afisari

5 COMENTARII

  1. Sa-l pupati in CUR pe Valentin !
    Nu veti sti voi atita carte precum Valentin, nici daca va veti mai naste de 1000 de ori !
    Ratatilor !
    Gunoaielor !

  2. Lasand la o parte pacatele tatalui sau care a facut colectivizarea cu AKM-ul in mana, nu stiu cum ar fi fost altii daca se nasteau in familia ceausescu….

  3. Valentin Ceausescu e un om pur si simplu normal….de mult se vorbea de el ca n-are niciun fel de legatura cu politica

  4. Este un om. In multe ori inte mult mai valoros și mai onest decât cei ce se îmbulzesc sa ne conducă ( unde? spre ce?).

  5. 2000 lei si toata valuta exitenta chas in ministere ! Credeti ca-i timpit ? Nu, e destept nevoie mare !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger