AcasăNewsCe pedepse au primit protestatarii AUR care l-au agresat pe Ludovic Orban....

Ce pedepse au primit protestatarii AUR care l-au agresat pe Ludovic Orban. Jandarmii au identificat patru bătăuși

ludovic orbanCe pedepse au primit protestatarii AUR care l-au agresat pe Ludovic Orban. Jandarmii au identificat patru bătăuși

Momentul în care fostul premier Ludovic Orban este agresat de simpatizanți AUR a fost surprins de martori și postat pe rețelele de socializare. Parlamentarul a fost lovit, scuipat și înjurat de un grup de protestatari, potrivit declarațiilor sale.

Ludovic Orban a declarat că a fost agresat de manifestanții AUR în timp ce încerca să intre în curtea Palatul Parlamentului, pe la intrarea de la Camera Deputaților.

Ludovic Orban: Protestatarii AUR m-au scuipat și m-au agresat

Nu este primul incident în care a fost implicat fostul premier. Ludovic Orban a fost întrerupt, în timp ce făcea declarații despre incidentul cu manifestanții AUR, de către deputatul Dan Tanasă, care l-a acuzat pe fostul premier că minte.

Agresorii au fost identidicați pe baza înregistrărilor și amendați de jandarmi. Cei patru vinovați au fost sancţionați cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei. O altă prsoană a primit sancţiuni în valoare totală de 1.500 de lei pentru sancţionarea parlamentarului UDMR Csoma Botond.

În total, pentru încălcarea legislaţiei, participanţii la protestul neautorizat au primit amenzi în valoare totală de peste 50.000 de lei.

„În continuare, se fac verificări pentru identificarea altor persoane care au săvârşit abateri de la cadrul legal în vigoare”, a mai precizat sursa citată.

author avatar
Andreea Vlad
572 afisari

28 COMENTARII

  1. FOARTE BINE A FACUT JANDARMERIA….TOTI PROSTII CARE-L BAT PE COVID-ORBAN SA FIE AMENDATI PENTRU CA SUNT PROSTI SI NU-SI PUN O MASCA….CE MARE LUCRU SA IEI O PERECHE DE PAPUCI…SI O MASCA….ELEMENTAR …DACA VREI SA BATI UN TALHAR MOOOOIST CU PAPUCII P[ESTE GURA