AcasăNewsCe pedepse au primit protestatarii AUR care l-au agresat pe Ludovic Orban....

Ce pedepse au primit protestatarii AUR care l-au agresat pe Ludovic Orban. Jandarmii au identificat patru bătăuși

ludovic orbanCe pedepse au primit protestatarii AUR care l-au agresat pe Ludovic Orban. Jandarmii au identificat patru bătăuși

Momentul în care fostul premier Ludovic Orban este agresat de simpatizanți AUR a fost surprins de martori și postat pe rețelele de socializare. Parlamentarul a fost lovit, scuipat și înjurat de un grup de protestatari, potrivit declarațiilor sale.

Ludovic Orban a declarat că a fost agresat de manifestanții AUR în timp ce încerca să intre în curtea Palatul Parlamentului, pe la intrarea de la Camera Deputaților.

Ludovic Orban: Protestatarii AUR m-au scuipat și m-au agresat

Nu este primul incident în care a fost implicat fostul premier. Ludovic Orban a fost întrerupt, în timp ce făcea declarații despre incidentul cu manifestanții AUR, de către deputatul Dan Tanasă, care l-a acuzat pe fostul premier că minte.

Agresorii au fost identidicați pe baza înregistrărilor și amendați de jandarmi. Cei patru vinovați au fost sancţionați cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei. O altă prsoană a primit sancţiuni în valoare totală de 1.500 de lei pentru sancţionarea parlamentarului UDMR Csoma Botond.

În total, pentru încălcarea legislaţiei, participanţii la protestul neautorizat au primit amenzi în valoare totală de peste 50.000 de lei.

„În continuare, se fac verificări pentru identificarea altor persoane care au săvârşit abateri de la cadrul legal în vigoare”, a mai precizat sursa citată.

author avatar
Andreea Vlad
573 afisari

28 COMENTARII

  1. FOARTE BINE A FACUT JANDARMERIA….TOTI PROSTII CARE-L BAT PE COVID-ORBAN SA FIE AMENDATI PENTRU CA SUNT PROSTI SI NU-SI PUN O MASCA….CE MARE LUCRU SA IEI O PERECHE DE PAPUCI…SI O MASCA….ELEMENTAR …DACA VREI SA BATI UN TALHAR MOOOOIST CU PAPUCII P[ESTE GURA

  2. Orbanul acesta puturos si hot
    NE-a condamnat la foame pe toti
    A initiat el cu alti trei extremisti
    Iohanus ,Vergil si orbanul muist
    Legea prin care preturile au saltat
    De zece ori si mai mult au crescut , s-au umflat!

    Acum daca vrei sa cumperi de la farmacie
    Trebue sa te duci cu banet ca sa-ti iei o cutie
    ,,preturile au crescut si asa vor ramane”
    Spunea plavanul acest porc de caine
    Aceasta jivina straina de tara de glie
    Trebue fugarit si el si sotia!

  3. Protestatarii trebuiau premiați, asta am învățat noi timp de 4 ani de la iohanis și Orban,acum protestatarii nu mai sunt eroi nemernicilor,sau dacă nu protestează în favoarea vostra sunt extremiști,oare voi nu erați extremiști când scoteati golanii în strada zi de zi

  4. Trebuia să-l pocnească cu teancurile de bani împrumutați și dispăruți în ceață, peste sorbul de țuicar stafidit! Uite unde era marele „demnitar”… te ia greața!!

  5. Cred ca a fost cea mai nimerita forma de asi arata scarba si dezgustul si dispretul fata de o loaza scarboasa si puturoasa ca acest limbric pndlist

  6. Bai mizerii de la National publicati numau=i ce va convine voua.Tineti tot cu gasca care ne-a dus tara si viata la dezastru.Cu voi din ziare si televiziuni au ajuns lichelele la guvernarea tarii. Va platesc bine acesti infractori sa va tineti maculatura in picioare

  7. se exagereaza peste limitele imaginabilului cu violenta si si celelalte .daca pui degetul pe cineva sar toti hotii si jefuitorii acestei tari si presa aservita lor si spun ca-i violenta .le este frica ca-si pierd averile din furt si ar vrea ca lumea sa stea sa nu faca nimic .

  8. Asa faceau leprele acelea hastagiste in timpul gazarii din 10 august 2018 Daca ei sareau la gatul jandarmilor iar jandarmii se atingeau de vreo unu ‘ de al lor ,tipau ca din gura de sarpe ca vezi Doamne ne ataca democratia Sa va fie ,,democratia voastra de cap ”bai nazi nebuni si mincinosi !Atunci Dragnea v-a gazat si v-a schimbat mintil e si asa nebune V-a schimbat si ADNul si ARNul ,bai extremisti nazi !

  9. Foarte bine. Da nu-mi mai aduc aminte ce sancţiuni au primit derbedeii PNL-USL care l-au agresat pe Preşedintele Curţii Constituţionale, dl Valer Dorneanu… Sau derbedeii aceia fiind „ai lui” au fost sancţionaţi cu gratificaţii? Mai ştie cineva??

  10. ,,Bai sariti cu paru’ dati-le la cap
    Ca nu ne lasa si pe noi la ciordeala”
    Asa se exprima betivul acesta satrap
    El nu e extremist ,nu a dat in zargheala.

    El e o javra betiva ,cu vederi de fascist
    O putoare nebuna si un oportunist
    Neam de criminali de la noua sute sapte
    Neam de hiene de sacali prosti ca noaptea.

    Dati cu paru ,ucidetii si atat!
    Noi avem de parlit ,de mintit , de vandut
    Altoitii cu paru ca ei sunt opozanti
    Nu-i lasati la condus caci ne lasa berbanti!

    Altoitii cu parul de-a lungu spinarii
    Noi suntem nazistii si furam acatarii
    Ei sunt Extremisti pentru ca pe noi nu ne lasa
    Sa parlim ,sa mintim sa furam tara asta!

  11. Pai si nenea Gigi daca lasa mioarele si merge la Stefan cel Mare si striga cat il tin bosogii traiasca Steua lui Stalin il scuipă toată Dinamo lui Moskba.
    Vorba lui Tamas care a spus:
    -Inca nu ne-am revenit..

  12. LU..PU..LETE te-a trezit Vezi ce face bautura ?Las-o mai moale cu dughitu’ ca delirezi prostii !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger