AcasăNewsCe patesc companiile de rent-a-car

Ce patesc companiile de rent-a-car

Firmele de inchirieri auto se plang ca masinile sunt folosite la comiterea unor infractiuni

Inventivi din fire, infractorii romanii obisnuiesc, mai nou, sa dea lovituri utilizand masini inchiriate, pe care apoi le abandoneaza.

Firmele de inchirieri auto se plang ca masinile sunt folosite la comiterea unor infractiuni

Pe cat sunt de profitabile, pe atat sunt si de riscante. Patroni firmelor rent-a-car se plang ca in ultima perioada afacerile le-au  fost pute in pericol de persoane care folosesc autoturismele pentru comiterea unor infractiuni. Informatiile sunt confirmate chiar de politisti, care sustin ca, mai ales in perioada verii, multi dintre cetatenii certati cu legea aleg sa foloseasca masini inchiriate pentru diferite lovituri, abandonandu-le ulterior. La fel de neplacute sunt si situatiile in care clientii uita sa mai returneze masinile.

Asa se face ca mai multe firme din tara au fost obligate sa-si localizeze autoturismele cu ajutorul GPS-ului, afland cu surprindere ca acestea se afla in Italia, Germania sau Spania. Proprietarii sustin ca au existat cazuri in care si-au recuperat masinile dupa cateva luni bune de la exprirarea contractului de inchiriere. In ceea ce priveste paguba, companiile sunt nevoite sa apeleze la instanta judecatoreasca daca vor sa-si vada banii inapoi.

author avatar
eNational
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger