AcasăNewsCe părere are presa de "afară" despre România, în urma tragediei uriaşe...

Ce părere are presa de „afară” despre România, în urma tragediei uriaşe de la spitalul din Constanţa

incendiu la spitalCe părere are presa de "afară" despre România, în urma tragediei uriaşe de la spitalul din Constanţa

Presa internaţională a reacţionat după incendiul de la spitalul din Constanţa, în urma căruia au murit 7 oameni. Jurnaliştii străini au remarcat din nou lacunele din sistemul nostru de Sănătate.

Principalele agenţii de presă internaţionale au înctomit un bilanţ al tragediilor din România.

Un nou incendiu într-un spital din România, soldat cu nouă morţi. Nouă pacienţi au murit într-un incendiu care a izbucnit în unitatea de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa, un oraş situat la malul Mării Negre”, scrie AFP.

Agenția de presă amintește despre incendiul produs la Institutul Matei Balș din București în ianuarie, la două luni de la incendiul de la ATI COVID de la Spitalul Județean Neamț, unde au murit 15 pacienți.

Pompierii au stins incendul de la spitalul din Constanţa către ora 7.55 GMT (11.55, ora României), cu ajutoare din judeţe învecinate, scrie Reuters.

Înregistrări video surprind pacienţi care sar pe geam, de la etaje inferioare ale spitalului şi pompieri care scot oameni din clădire.

Incendiile precedente soldate cu morţi în spitale din România, un stat membru UE, provoacă îngrijorări cu privire la infrastructura spitalicească îmbătrânită a ţării, scrie și The Associated Press.

Au remarcat promisiunile de reformă

După incendiul de la Spitalul Matei Balş din Bucureşti, preşedintele Klaus Iohannis a îndemnat la o reformă urgentă şi ”profundă”, pentru ca astfel de tragedii ”să nu se mai întâmple”, notează agenția de presă.

Reuters a amintit de situaţia epidemiologică din România, precizând că ţara noastră înregistrează a doua cea mai mică rată a vaccinării în Uniunea Europeană (UE).

 

author avatar
Andrei Ștefan
317 afisari

1 COMENTARIU

  1. Presa din afara nu mai interseaza pe nimeni, nu mai au nici o credibilitate, toti sun kurvele platite ale elitelor globaliste, toti scriu la comanda, altfel sunt dati afara, asa ca toti sunt numai niste tarfe usor de inchiriat pe o perioada de-terminata !! 🙂 In Occident, unde rata de vaxinare in cap e de cel putin 60 sau 70 %, majoritatea sunt deja total cretinizati de sistem, aia sunt mai rau ca niste oi docile si dresate, acolo ce se latra seara la tembelizor, a 2a zi deja se si executa, ca doar de asta sunt oi dresate, asa ca n-aveti decat sa o sugeti, bai occidentalilor, mai ales aia olandezi, unde in curand se va introduce cartela de carbon, la aia deja se va zice ca si cat pot manca, numai cane sintetica o sa aiba in meniul zilnic, ca oile docile si dresate !! 🙂 Be he he 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger