AcasăNewsCe pantofi sunt potriviți pentru joggeri bărbați?

Ce pantofi sunt potriviți pentru joggeri bărbați?

Indiferent de vârstă, bărbații vor să fie în trend cu ultimele apariții în materie de modă, chiar dacă se crede că acest aspect este mai degrabă adresat doamnelor. Bărbații sunt la fel de interesați de ultimele apariții și vor să arate bine și să se simtă bine cu vestimentația aleasa.

Tipuri de pantaloni pentru bărbați

Bărbații poartă pantaloni, însă acest cuvânt este unul general. Există mai multe tipuri de pantaloni, și în funcție de cum îi asortezi într-o ținută poți obține un look interesant. Vorbim în primul rând de pantalonii eleganți, clasici, din material gros de bumbac sau stofă. Aceștia sunt genul de pantaloni care nu trebuie să lipsească din garderoba nici unui bărbat, deoarece este acea piesă vestimentară care te poate scoate din impas în orice moment, aceștia pot fi purtați la o ținută elegantă, o ținută office și chiar într-o ținută casual dacă știi cum să ii asortezi corespunzător. Alt tip de pantaloni care trebuie să existe în garderoba unui bărbat sunt pantalonii sport.

Aceștia trebuie să fie într-o nuanță uni, pentru a se potrivi cu mai multe tipuri de tricouri sau hanorace. Alături de o pereche de încălțăminte sport obții o ținută potrivită pentru plimbare în parc sau pentru mers la sală. Blugii sunt o piesă vestimentară care în mod sigur se regăsește în garderoba oricui. Aceștia, pentru a te ajuta în orice situație, trebuie să fie clasici, uni, drepți. Cu astfel de blugi te poți îmbrăca atât la birou, cât și la cina în oraș cu iubita ta sau la o bere cu prietenii. Asortează un tricou și obții o ținută casual sport, sau o cămașă pentru a obține o ținută casual elegantă. Joggerii pentru bărbați sunt acei pantaloni care combină stilul sport cu blugii, și obții astfel niște pantaloni multifuncționali, cu buzunare,  ușor de introdus în ținutele de zi cu zi. Vizitează magazinul Bolf.ro și descoperă gama variată de pantaloni jogger dintre care să îți alegi perechea potrivită pentru tine.

Ce pantofi să porți într-o ținută alături de pantalonii jogger?

Fie că mergi la birou, la o plimbare în parc duminica sau la un film cu prietenii, pantalonii jogger pot fi alegerea potrivită. Aceștia se pot purta cu o pereche de pantofi sport, din pânză, chiar teniși, sau niște pantofi sport cu talpă de spumă, foarte ușori. Această combinație este potrivită pentru mersul în parc. Dacă alegi o pereche de pantofi sport din piele atunci combină-i cu o tunică si obții o ținută potrivită pentru o seară în oraș. Și bineînțeles că poți să porți acest tip de pantaloni și în sezonul rece, astfel că pot fi foarte ușor asortați cu o pereche de ghete din piele și un pulover. Pune-ți imaginația la treabă și introdu acești pantaloni în garderoba ta, deoarece sunt niște piese vestimentare din categoria must have.

Cum să întreții corect pantalonii tip jogger?

Pantalonii tip jogger, cu elastic și șnur în talie și uneori buzunare pe picior, sunt confecționați din fibre naturale, de obicei bumbac. Acesta este potrivit pentru orice sezon, deoarece asigură confort termic în sezonul rece și sunt suficient de aerisiți în sezonul cald când nu vor permite transpirația în exces. Îi poți spăla la mașina de spălat pe un program normal pentru haine din bumbac, însă dacă hainele sunt închise la culoare poți să reduci temperatura apei. Cel mai bine este să respecți instrucțiunile date de către producător, cele pe care le găsești pe eticheta produsului, astfel încât să folosești corect și temperatura apei, să îl usuci sau nu la uscătorul electric și să folosești detergenți delicați care să nu atace țesătura.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger