AcasăNewsCe pantofi le place femeilor să poarte acum?

Ce pantofi le place femeilor să poarte acum?

Deși funcționalitatea este prioritatea cizmelor și ghetelor de iarnă, nu trebuie să uiți de aspectul potrivit. Iar femeile iubesc să arate perfect și să fie elegante indiferent de gradele din termometre. Dacă și tu vrei să fii mereu în tendințe, verifică ce modele de pantofi sunt pe piață acum și cu ce să le porți.

Chiar dacă situația actuală este dificilă din mai multe puncte de vedere, femeile trebuie să aibă grijă mereu de bunăstarea lor mentală și, în special, ar trebui să aibă grijă de ele însele indiferent de situația în care se află. De aceea, nu trebuie să renunțe să urmeze tendințele modei. Prin urmare, ce fel de pantofi vor fi o propunere grozavă în acest sezon?

Bocanci de damă calzi și practici

Acest tip de încălțăminte este apreciat în special de femeile care preferă zilnic un stil sportiv și urban. Talpa de obicei plată oferă confort deplin chiar și atunci când este necesar să te plimbi prin zăpadă sau ploaie. Structura specifică a tălpii face ca acești pantofi să fie foarte stabili.

Selecția largă de bocanci de la Doc Martens  facilitează găsirea acelora care corespund cerințelor tale estetice. Pe lângă popularele modele caramel, vei găsi și altele albe cu curele cu cataramă, negre cu știfturi și chiar modele foarte romantice roz.

Cu ce ​​să porți aceste ghete și pantofi Doc Martens de iarnă? Se vor potrivi cu jachetele Parka la modă, precum și cu jachetele calde din puf. Toate modelele acestor pantofi se potrivesc perfect cu pantaloni, fuste sau diferite ținute urbane. Există însă și stiluri mai elegante care pot fi combinate chiar și cu o ținută office.

Ce cizme de damă sunt la modă în sezonul de iarnă?

Scurte, lungi, din piele naturală sau întoarsă, ce fel de cizme merita cumpărate acum? De fapt, cel mai mult depinde de silueta ta și de modul în care te îmbraci. O tendință foarte puternică sunt în prezent cizmele până la genunchi.

Aceste modele pun în valoare orice tip de silueta. În cazul femeilor înalte sunt soluţii de efect fie că sunt asociate cu blugi şi pulovere oversized, fie că sunt combinate cu rochii din lână confortabile. Şi femeile de statură medie se vor simţii perfect cu astfel de modele, aceste tipuri de încălţăminte asigură un look wow fie că sunt combinate cu pantaloni skinny fie că sunt purtate cu fuste scurte. De confortul cizmelor pană la genunchi se pot bucura şi femeile minione, întrucât creează efect vizual de picioare lungi. Acestea pot completa ţinute incendiare cu rochii înflorate şi cizme până la genunchi, cu pantaloni scurţi din piele sau cu pantaloni din denim.

Ghete de zăpadă– sunt acestea cei mai buni pantofi pentru iarnă?

Aceștia sunt pantofi care oferă confort maxim la utilizare. Cizmele de zăpadă bune oferă o căldură plăcută și țin umezeala afară. Datorită lor, te poți bucura de fiecare ninsoare, precum și de oportunitățile oferite de iarna albă.

Dacă vei alege ghete sport damă, echipate suplimentar cu o talpă groasă, acestea îți vor asigura o bună izolare față de pământul înghețat. Este important ca ghetele de zăpadă sa fie din material textil de bună calitate, rezistent la vânt și la apă.

Atunci când alegi cizmele de iarnă, acordă o atenție deosebită utilizării lor practice. Acestea ar trebui să îți protejeze picioarele de frig, să fie confortabile și, în același timp, să se potrivească stilului tău și întregului look de iarnă.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger