AcasăNewsCe pantofi de bărbați să porți pentru a arăta la modă?

Ce pantofi de bărbați să porți pentru a arăta la modă?

O pereche de pantofi de bărbați pentru sezonul răcoros reprezintă un must-have în orice garderobă. Aceștia reprezintă soluția perfectă pentru confortul termic atunci când temperaturile nu sunt foarte favorabile, dar și pentru ținute sofisticate, elegante și în tendințe. Modele inedite, minimaliste, moderne sau tradiționale, ghetele sunt special confecționate pentru a arăta la modă și frumos, indiferent de stilul adoptat.

Pantofi pentru bărbați sunt populari în această perioadă – pe care îi alegi?

Pantofii înalți de piele, cu șireturi, în stilul Oxfords sau Brogue, dar și modelele clasice, simple, sunt acei tip de pantofi practici, eleganți, robuști. Sunt perfecți în ținute smart casual, cât și elegante, îmbinând confortul, aspectul unic, păstrându-și calitatea în timp. Poți alege acel model de pantof pentru iarnă care să-ți îndeplinească toate cerințele, să-ți evidențieze personalitatea, trăsăturile masculine, dar care să te însoțească confortabil în fiecare zi.

Clasicul model Timberland încă se păstrează în tendințele modei, fiind unul dintre cei mai iubiți pantofi de bărbații activi. În timp și-au păstrat valoarea robustă și elegantă, fiind alegerea ideală în ținutele casual, dar oferind un aspect aparte în cele elegante.

Ghetele de zăpadă fac parte obligatoriu din garderoba unui bărbat, fiind indispensabile atunci când temperaturile scad. Pe lângă confortul oferit, îți oferă și un look aparte, un aer montan pe care nu-l vei regăsi purtând alt model de ghete.

UGG-urile nu sunt doar pentru femei. Designerii au creat modele masculine ce îți vor ține de cald iarna și care reprezintă o adevărată declarație de stil. Sunt foarte comode, ușoare, versatile, asigurând un suport durabil și protecție sporită împotriva fenomenelor meteorologie severe.

Pantofii bărbătești sportivi creați de branduri consacrate în domeniu reprezintă modele inovatoare, ce se potrivesc perfect activităților exterioare. Sunt ideali în ținutele sportive de zi cu zi, dar și pentru drumeții montante sau plimbări lungi prin parc.

Cum să arăți stilat cu o pereche de ghete?

O pereche de ghete barbati trebuie să îți ofere un grad ridicat de confort și să le poți purta cu ușurință în aproape orice ținută vei adopta. Ghetele clasice, în stil worker, sunt perfecte pentru ținutele casual. Dacă vrei să obții un look robust, bărbătesc, alege un model din piele naturală, negru și poartă-l alături de blugi mai largi și o jachetă de piele, ori pantaloni de trening, hanorac și o geacă de puf. Stilul relaxat pe care îl emană aceste ghete, le face perfecte alături de piese vestimentare practice și funcționale.

Bocancii sunt extrem de iubiți de persoanele active. Dacă ești una dintre ele, atunci o pereche de bocanci de piele ți se vor potrivi precum o mănușă. Sunt extrem de versatili și pot fi purtați în ținute sportive sau casual, cu o infinitate de piese vestimentare ce urmează același stil. Hanorace, pulovere în stil sportiv, cămăși din fleece, pantaloni de trening, jeanși, joggeri, geci din puf, veste. Posibilitățile sunt infinite. Fie că alegi o pereche de bocanci cu șireturi din piele, fie unii în stil sportiv, ce imită aspectul unui adidas, vei reuși să adaugi în colecția ta de încălțăminte piese versatile, chiar atemporale.

Cizme Chelsea pentru bărbații sofisticați? Fii unul dintre ei!

Pantofii stil cizmă Chelsea de iarnă, caracterizate prin talpa groasă și aspectul lor elegant, minimalist, se potrivesc atât în ținutele casual, cât și în cele elegante, sofisticate. Alege un model care să-ți vină confortabil și pe care să-l poți integra cu ușurință în ținutele tale zilnice. Poți opta pentru clasicul model negru sau poți merge pe varianta maro sau piele întoarsă. Poartă-le alături de blugi, un pulover și o jachetă sau alături de un costum și un palton gros de iarnă. Accesorizează ținutele cu o eșarfă masculină și vei obține un look spectaculos. Completează-ți outfit-ul sofisticat cu o poșetă de piele bărbătească, alege și un portofel de piele pe care îl vei regăsi pe https://answear.ro/k/barbati/accesorii/portofele , pentru un aspect conturat al aspectului final.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
57 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger