AcasăNewsCe nu le convine pedelistilor la Basescu

Ce nu le convine pedelistilor la Basescu

Prezentati drept „initiatori” ai reimpartirii teritoriale, pedelistii recunosc ca habar nu aveau de proiect. Ba mai mult, nici nu le place!

Emil Boc, prins la mijloc intre Traian Basescu si partid

„Proiectul este viziunea PDL-ului”, clama sus si tare, sambata, liderul Emil Boc. „E proiectul presedintelui, nu al PDL. Intrebati la presedinte”, l-a contrazis secretarul general Ioan Oltean, intrebat fiind cand si cine a facut studiile de impact. Aparent calm la suprafata, PDL fierbe in interior, democratii fiind practic la fel de nemultumiti ca si inamicii lor politici. Toata lumea pedelista calculeaza infrigurata: Boc si ai lui voturile de care dispun, restul cate functii si sinecuri se vor pierde prin desfiintarea actualelor judete. Educatia de partid si interesul politic tine majoritatea gurilor in frau, nu insa si pe cele ale parlamentarilor ramasi in tabara Blaga. Asa se face ca deputatul Cezar Preda acuza atat promovarea “agresiva” a proiectului, cat si ideea adoptarii lui prin asumarea raspunderii, despre care spune ca “nu trebuie sa devina o joaca”. Mai mult, Preda recunoaste ca habar nu avea de proiectul pus si in carca lui de deputat al PDL: “Cand aud ca se iese la televizor si lideri marcanti ai partidului meu spun ca in doua saptamani ne-am asumat raspunderea, m-am gandit ca sunt pe alta lume, m-am ciupit, e adevarat, nu-i adevarat, traiesc o chestie reala”. Cu asumarea nu este de acord nici Vasile Blaga, care a avertizat asistenta interesata ca reorganizarea administrativ teritoriala trebuie convenita atat cu partenerii de coalitie, cat si cu restul fortelor politice.

Parlamentul, pus inca o data pe “stand by”

Vasile Blaga si Cezar Preda isi platesc politele de la Congres

In bunul obicei dambovitean, tensiunile din Coalitia guvernamentala au blocat activitatea parlamentara. Prinsi pana peste urechi in socoteli si negocieri, alesii si-au lasat balta treburile de legiuitori, multi dintre ei necatadicsind sa faca macar act de prezenta la locul de munca. Asa se face ca doar cativa deputati au participat la plenul de ieri iar traditionalul vot final de marti a fost amanat pentru o data ulterioara.

Ulterioara scandalului sau vacantei care bate la usa, nu se stie inca.

 

 

author avatar
Simona Badulescu
438 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger