AcasăNewsCe ne asteapta in urmatoarele ore: Ninsori si polei, iar stratul de...

Ce ne asteapta in urmatoarele ore: Ninsori si polei, iar stratul de zapada va avea 10 centimetri

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Meteorologii avertizeaza ca iarna isi intra serios in drepturi. Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie spun ca in urmatoarele ore trebuie sa ne asteptam la ninsori abundente si polei. In plus, stratul de zapada va ajunge pana la zece centimetri.

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Intre orele 20:30 si 02:00, in jumatatea de sud a judetelor Bacau si Vaslui si judetele Vrancea si Galati inclusiv drumurile nationale si europene se vor semnala ninsori ce vor depune un strat de zapada de aproximativ 10 cm, intensificari temporare ale vantului de 40 – 50 kilometri pe ora, spulberand zapada. Pe arii restranse se va semnala si polei.

In acelasi interval, pe spatii relativ extinse din judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, inclusiv drumurile nationale si europene se vor semnala polei, asociat cu precipitatii sub forma de burnita, lapovita si ninsoare, in general slabe cantitativ si intensificari temporare ale vantului de pana la 40 kilometri pe ora.

Ninsori locale vor fi si in zona montana inalta, unde vantul va avea intensificari temporare, cu viteze ce vor depasi 70 km/h, viscolind sau spulberand zapada . Stratul de zapada nou depus va fi in general sub 10 cm.

author avatar
Andra Nesu
801 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger