AcasăNewsCe n-a vazut Parisul: cersetorii romani se dau refugiati sirieni!

Ce n-a vazut Parisul: cersetorii romani se dau refugiati sirieni!

De catva timp, in intersectiile din centrul capitalei Frantei se plimba nestingherite, pe sub nasul soferilor, zeci de cersetoare, printre care si  multe romance, costumate „traditional arabesc”, fiecare purtand in brate cartoane pe care scrie „SOS –familie siriana”.

Falsele sirience au ajuns subiect de presa in Franta si de bacanie  pentru Romania. Jurnalistii France 3 au incercat sa intre in vorba cu ele, intrebandu-le, in araba, daca chiar provin din Siria. „Da, sunt din Alep”, este invariabil raspunsul. In rest nu injgheaba o boaba din limba respectiva, dar gaselnita, se vede treaba, pacaleste multi naivi. „Sunt aceleasi persoane, identificate acum un an, care se prefaceau ca sufera de infirmitati, iar acum se dau drept sirieni”, a comentat Gregory Goupil, de la sindicatul politiei Alliance.

La inceputul anului, Franta s-a angajat sa primeasca 1.000 de refugiati din Siria, din totalul de peste 24.000 „repartizati” Hexagonului

Italia vrea toalete separate pentru copiii refugiatilor.

O scoala catolica privata sustine ca doi(!) copii africani de noua, respectiv unsprezece ani, trebuie sa foloseasca toalete separate! Revoltati ca cei mici au fost primiti la respectiva scoala, parintii celorlalti elevi se tem ca noii veniti isi vor imbolnavi colegii, amenintand chiar ca-si vor retrage progeniturile de la invatatura. Coducerea scolii le-a facut pe plac, recomandandu-le noilor elevi sa foloseasca toalete separate, masura criticata vehement de organizatiile pentru drepturile omului.

author avatar
Bogdan Borcea
311 afisari

1 COMENTARIU

  1. ASA E E PLIN DE TIGANI ROMANI LA PARIS, NE FAC DE RUSINE, TE FERESTI SA VORBESTI ROMANESTE E STRADA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger