AcasăNewsCe mesaj criptat are "Maru", dealerul de droguri, pe unghii. E acuzat...

Ce mesaj criptat are „Maru”, dealerul de droguri, pe unghii. E acuzat că ar fi spart farmacia spitalului Floreasca

Tudor Duma, zis şi „Maru”, cel care e suspectat că i-ar fi furnizat droguri lui Vlad Pascu, avea pe unghii un mesaj cifrat pentru poliţişti.

Prietenul lui Vlad Pascu a făcut haos la Spitalul Floreasca, după ce a intrat, în mod ilegal, în depozit, pentru a fura ”ceva”, conform spuselor sale. Tânărul de 19 ani, care până la această vârstă are șase dosare penale, a ajuns în atenția autorităților, iar acum a început o anchetă în acest caz.

Mesaj cifrat către poliţişti

Cifrele 1312 scrise cu ojă pe unghiile lui Maru au echivalentul literelor A, C, A, B. ACAB este un acronim cunoscut în rândul adolescenţilor vorbitori de engleză şi consumatori de social media, însemnând all cops are bastards.

În traducere, conform Antena 3, mesajul înseamnă: „Toţi poliţiştii sunt nişte nemernici”.

„Avem de-a face cu un teribilism, cumva exacerbat de consumul de droguri. Copiii ăştia nu mai gândesc normal. Au creierul aproape prăjit. Ei au nevoie în permanenţă de ceva: trebuie să epateze, trebuie să impresioneze membrii grupului din care fac parte, şi fiecare vrea să vină cu ceva nou.

Toate acestea sunt rezultatul unei lipse de educaţie, de supraveghere, de a înţelege ce înseamnă drogurile în realitate, pentru că puţini sunt cei care reuşesc să scape de această nenorocire”, a explicat criminologul Dan Antonescu într-o intervenţie în direct la Antena 3 CNN.

A fost reţinut

Printre cei audiați în dosarul „2 Mai” a fost și Tudor Duma, care în urma faptelor sale a fost reținut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul se aștepta să ajungă la închisoare, după cum a spus chiar el în videoclipul pe care l-a postat pe rețelele de socialziare.

author avatar
Andrei Ștefan
588 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger