AcasăNewsCe măsuri au luat autorităţile la "grădiniţa groazei" din Popeşti-Leordeni, unde copiii...

Ce măsuri au luat autorităţile la „grădiniţa groazei” din Popeşti-Leordeni, unde copiii ar fi fost terorizaţi de o educatoare

Poliţiştii ilfoveni s-au sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de rele tratamente aplicate minorului în legătură cu o educatoare care ar fi agresat copiii de la o grădiniţă privată din Popeşti – Leordeni.

În spaţiul public au apărut imagini în care o angajată a acestui centru ar fi avut o atitudine necorespunzătoare faţă de copii.

Grădiniţa – închisă, patronii – amendaţi

Grădinița groazei din Popești-Leordeni a fost închisă, iar patronii au fost amendați cu 30.000 lei! Firma nu era trecută drept grădiniță în acte și funcționa ca un simplu SRL.

Educatoarea care amenința și bătea copiii a fost chemată la audieri și urmează să se ia o măsură și în cazul ei. Grav este că Ministerul Educației nu poate veni cu nicio sancțiune, conform realittaea.net.

Deși pe rețelele sociale, instituția se prezintă drept creșă și grădiniță, în realitate lucrurile stau diferit. În acte unitatea este înregistrată drept centru de zi, ceea ce înseamnă că nu face parte din rețeaua de învățământ.

Ancheta in rem

oliţiştii din Popeşti – Leordeni efectuează cercetări în cadrul dosarului penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Ilfov, efectuează activităţi din competenţă pentru verificarea legalităţii funcţionării acestui centru.

Polițiștii desfășoară ancheta in rem, fără a pune pe cineva sub acuzare. Părinții au fost invitați să depună plângeri, însă, nimeni nu s-a prezentat până acum.

author avatar
Andrei Ștefan
317 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger