AcasăNewsCe masuri a luat Ministerul Sanatatii, dupa tragedia de la meciul din...

Ce masuri a luat Ministerul Sanatatii, dupa tragedia de la meciul din Stefan cel Mare

Moartea camerunezului in varsta de 26 de ani, legitimat la echipa de forbal Dinamo Bucuresti, va fi anchetata de autoritati.

Serviciul privat de ambulanta a carui masina a intervenit seara trecuta pe teren, dupa ce Patrick Ekeng s-a prabusit din senin pe gazon, in timpul meciului Dinamo-Viitorul Constanta, va fi controlat atat de catre reprezentanti ai Ministerului Sanatatii (MS), cat si ai Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului de Interne, se mentioneaza intr-un comunicat al MS, din care mai aflam ca in aceasta privinta a fost sesizat inclusiv Colegiul Medicilor. Acest din urma for urmeaza sa analizeze „modul in care medicul de la ambulanta privata a intervenit la caz”.

In alte ordine de idei, se vor verifica atat ambulantele acestui serviciu privat, precum si dotarea acestora, chema de personal si calificarea acestora, dar si o serie de inscrisuri ce dateaza in urma interventiilor la cazurile de urgenta, se mai precizeaza din directia institutiei conduse de Patriciu Achimas Cadariu.

Va reamintim ca Patrick Ekeng a fost dus cu o ambulanta privata, de la stadion, direct la Spitalul Floreasca, situat in imediata apropiere a complexului sportiv, unde a fost resuscitat peste o ora, insa, din pacate, eforturile medicilor au fost sortite esecului.

sursa foto: Facebook/Dinamo

308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger