AcasăNewsCe manevre face Ponta ca sa-l albeasca pe Nastase

Ce manevre face Ponta ca sa-l albeasca pe Nastase

Constantin Grajdan, inspectorul ”Ariel” care l-a albit pe  Nastase

Constantin Grajdan si-a facut datoria, Constantin Grajdan trebuie sa plece. Dupa nepretuitul ajutor dat lui Adrian Nastase in dosarul „Trofeul Calitatii”, seful Inspectoratului de Stat pentru Constructii a fost demis de premier.

Demiterea lui Constantin Grajdan, doar o fumigena aruncata de premierul Victor Ponta

Victor Ponta a pus zilele acestea in scena un spectacol care i-ar umple de invidie si pe regizorii de la Hollywood. Un show media cu rasturnari de situatii incredibile si cu un premier pe post de prim justitiar al tarii. Din pacate pentru seful Executivului, scenariul lui nu poate sa fraiereasca pe toata lumea.

O problema de constiinta

Victor Ponta si Adrian Nastase, un parteneriat mai presus de justitie

Povestea incepe la Inalta Curte de Casatie si Justitie unde se judeca un nou recurs in dosarul ”Trofeul Calitatii” in care Adrian Nastase, tutorele lui Victor Ponta, este acuzat de fapte de coruptie. Ca prin minune, Inspectoratul de Stat in Constructii, institutia in fruntea careia premierul taman ce-l numise pe Constantin Adrian Balaban-Grajdan, om de baza al PSD, anunta ca nu se mai constituie parte civila in dosare, deoarece nu a fost prejudiciata cu nimic. O decizie care il salveaza practic pe Adrian Nastase, disparitia prejudiciului devenid munitie grea in mana aparatorilor social-democratului. Chestionat pe tema, seful Inspectoratului de Stat in Constructii da un raspuns halucinant: asa mi-a dictat constiinta.

”Dobitocul” lui Vanghelie, demis

Pe acest fond, in scena intra Victor Ponta care-l demite pe Constantin Grajdan, incercand astfel sa fenteze opinia publica. ”Decizia a fost luata din cauza comportamentului sefului ISC, care a luat decizii fara sa-l informeze pe primul-ministru, desi institutia pe care o conduce se afla in subordinea primului-ministru. In scurt timp, va fi asumata o noua numire la conducerea acestui Inspectorat”, anunta Guvernul. Ulterior, in mediile politice se afla ca fostul sef ISC era, pe vremuri, omul de casa al lui Marian Vanghelie. Cum insa relatiile dintre cei doi s-au deteriorat, primarul de la sectorul 5 s-a limitat sa declare ieri ca Grajdan este doar ”un dobitoc”. Nu unul oarecare, ci unul util care a facut treaba murdara a lui Victor Ponta.

Parlamentarii USL, bagati la inaintare

Pentru a nu fi acuzat ca vara el batu’ prin gardul Cotroceniului, Victor Ponta nu cere direct Parlamentului sa decida cine merge la Consiliul European.

Parlamentarii PSD vor fi pusi sa scoata castanele din foc pentru Ponta

Dupa ce a amenintat ca va cere Parlamentului sa decida cine va reprezenta Romania la CE, presedintele sau premierul, Victor Ponta a lasat-o mai moale, cerand legislativului doar acceptul de a prezenta ”o declaratie referitoare la problemele actuale aflate pe agenda UE si obligatiile ce revin Romaniei in baza acestora”. Ceea ce, la prima vedere, ar da de inteles ca seful PSD si al Guvernului s-ar fi rasgandit si ar fi pus frana razboiului cu Traian Basescu. Pedelistii nu dau insa niciun credit variantei pacifiste, ci spun ca demersul doar a fost ”ambalat” in asa fel incat ponoasele sa nu le poarte Ponta, ci parlamentarii lui. ”Daca in plen vor grupurile parlamentare ale USL sa propuna o hotarare a Parlamentului, da, se poate propune, sigur se va vota”, explica Vasile Blaga, presedintele Senatului. Iar daca se va vota ca Romania sa fie reprezentata la CE de premier, PDL va contesta decizia la CCR, a conchis Blaga. (S.B.)

[poll id=”268″]

author avatar
Adelina Ionicel
725 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger