AcasăNewsCe mananca Barack Obama de Craciun!

Ce mananca Barack Obama de Craciun!

Zilele acestea, prima doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, nu isi vede capul de treaba. Asta, pentru ca si-a propus sa conduca ea insasi, in stilul caracteristic, respectiv cu mana de fier, pregatirile pentru masa de Craciun.

Autointitulata “ prima gazda a tarii”, sotia lui Barack Obama a facut listele cu invitati, a cumparat cadouri si a intocmit meniul pentru ziua de Craciun, pe care familia presedintelui american o va petrece, ca de obicei, in Hawaii. De obicei, foarte atenta la ce mananca, Michelle s-a gandit ca, macar pe 25 decembrie, sa le dea incolo de restrictii si sa isi puna burta la cale. Asa se face ca, de Craciun, clanul Obama o va lasa mai moale cu legumele si fructele si se va delecta cu ceva mai multa carnita si prajituri.

“O sa mancam friptura de curcan, fasole verde, budica de macaroane cu branza. Zilele astea, o sa fac

uitata miscarea pe care am initiat-o, «Let’s Move», si care ii indeamna pe americani sa faca mai mult sport si sa manance sanatos. Deci, fara «Let’s Move», dar cu macaroane si branza. Toata lumea merita sa se delecteze cu asa ceva”, a povestit Michelle Obama, de pe a carei masa de Craciun nu vor lipsi nici placintele cu mere si afine.

 

author avatar
Alina Creanga
609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger