AcasăNewsCe mai pregatesc gunoaiele din presa

Ce mai pregatesc gunoaiele din presa

Sarlatanului nu-i trebuie decat sa gaseasca balta, caci orice balta are peste. Iar acolo este imposibil sa nu dai peste bibani si carasi. Bibanul, renumit pentru prostie, ca d-aia ii zice prostului si biban. Carasul, renumit pentru lacomie. Pune botul la orice ii misca pe sub mustati. Pe mal, cu momeala, nu pescari, ci gunoaiele presei romane, care vor sa se repozitioneze ca putere si influenta.

Despre cum pune prostul botu

Face presa romana asa ceva? Nu, Doamne fereste, presa romana e o armata de maicute cucernice si fara de pata. Totul e sa nu le ridici poalele rasei, ca li se vede lenjeria socanta de la VFlies, cu sutiene cu penisuri desenate sau chilotei cu imprimeuri de organe genitale.

Elita presei jegoase

Stau derbedeii de presa pe mal, spuneam, si isi aleg bibanul. De regula e un fraier bun de pacalit din vorbe si cu banet doldora in buzunare, care nu a aflat, bunaoara, cum a fost facuta tandari cariera primarului Sorin Oprescu. De catre gunoaiele astea de care vorbeam, evident, ca doar nu de Avram Iancu. Cine va fi urmatorul investitor care va fi muls mai dihai decat Joiana si, la final, lasat cu ochii in soare? Oricine. Orice biban care crede ca, ajuns pe mainile astora, ii explodeaza afacerile din cateva cuvinte aruncate pe un site sau un ziar facut la misto, bun doar sa-i ia fata si sa-l aiureasca. Orice cretin care pune botul la gainariile unora care se dau ziaristi prin targ, dar care confunda manelele cu politica si profitul cu ciordeala. Ca-si spune el investitor e treaba lui. Mai vorbim dupa ce vede cum e cu carligul in bot, plimbat prin balta pana ameteste si aruncat pe mal, sa se sufoce in fericirea de a fi cunoscut niste ziarsti de elita. Elita cu luciu de jeg a presei.

author avatar
Valentin Boeru
2.130 afisari

6 COMENTARII

  1. ,,Pampersi fashion pentru gaini”

    Ați putea motiva de ce nu scrie și domnul Valentin Boeru astfel de articole ?

  2. @ Din perspectiva stilistico-literară ați zice că articolul se încadrează în genul preferat al lui Boeru ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger