AcasăNewsCe mai citeste Traian Basescu: "Am terminat Levantul!"

Ce mai citeste Traian Basescu: „Am terminat Levantul!”

Traian Basescu

Traian Basescu a raspuns pe un ton glumet unei intrebari a jurnalistilor, care au vrut sa afle ce a mai citit presedintele suspendat in ultima vreme si daca a terminat „Levantul” lui Cartarescu.

Traian Basescu

Materiale legate de campania electorala, dar si corespondenta cu ambasadele sau rapoarte privitoare la securitatea nationala. Cam acestea ar fi lecturile din ultima perioada ale presedintelui suspendat.

Intrebat, la realitatea.net, miercuri seara, ce a mai citit recent, Traian Basescu a raspuns amuzat: „Da, am terminat Levantul, nu-l mai citesc odata. Inteleg ironia”. Totul a plecat de la faptul ca, in doua campanii electorale succesive, presedintele suspendat a raspuns, la interval de cativa ani, ca lectureaza acelasi volum – „Levantul” lui Mircea Cartarescu, declaratie ce a provocat un sir intreg de comentarii.

Detaliind, presedintele suspendat a explicat ca natura functiei, dar si faptul ca va avea loc referendumul din 29 iulie, privind demiterea sa, a citit mai mult materiale legate de aceasta campanie. „Acum citesc foarte multe materiale legate de campanie. Iar cand sunt la Cotroceni… stiti ce e pe masa unui presedinte dimineata? Toata corespondenta cu ambasadele, rapoarte despre securitatea nationala, de regula nu-ti ajunge ziua”, a adaugat Traian Basescu.

564 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger