AcasăNewsCe le mai placea shaorma pe banii curvelor!

Ce le mai placea shaorma pe banii curvelor!

„NATIONAL” a dezvaluit in exclusivitate inceperea operatiunii de monitorizare a politistilor implicati in „raiul prostituatelor” din Sectorul 1

Iures mare la Sectiile 1 si 3 de Politie din Capitala, unde ofiterii Directiei Generale Anticoruptie au saltat cu ajutorul „mascatilor” si au dus la audieri peste 80 de politisti.

„NATIONAL” a dezvaluit in exclusivitate inceperea operatiunii de monitorizare a politistilor implicati in „raiul prostituatelor” din Sectorul 1

Impotriva a 31 dintre acestia s-a dispus inceperea urmaririi penale, lista infractiunilor de care sunt acuzati agentii fiind una impresionanta, de la deja banala luare de mita, pana la sechestrare de persoane si chiar tortura!

Vanau masini bengoase

In aceasta noua misiune reusita, temuta DGA a folosit, conform inspectorului principal Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al institutiei, ofiteri investigatori sub acoperire, inregistrari ambientale si telefonice si declaratii ale martorilor si victimelor. Politistii din „Gasca nebuna” ieseau practic la vanatoare de masini luxoase, in special BMW, Mercedes sau  Porsche, iar soferii erau opriti in trafic si sicanati pana ce li se gasea o „buba”. Dupa care li se cerea pe fata spaga. In acest timp, cei de la Ordine Publica isi faceau rondul pentru a incasa taxele de protectie cerute proxenetilor care aveau plasate prostituate in zonele lor. Daca „pestii” nu plateau destul, fetele erau luate cu japca, sechestrate, batute si arse cu tigara. Spaga era impartita la iesirea din schimb, cand se strangeau cu totii sa manance shaorma.

author avatar
Toni Matei
409 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger