AcasăNewsCe le-a povestit jurnaliștilor Gigi Becali despre Ion Dichiseanu, în ziua în...

Ce le-a povestit jurnaliștilor Gigi Becali despre Ion Dichiseanu, în ziua în care regretatul actor a fost înmormântat – VIDEO

Ce le-a povestit jurnaliștilor Gigi Becali despre Ion Dichiseanu, în ziua în care regretatul actor a fost înmormântat - VIDEO (sursa foto: romaniatv.net)

A fost o zi deosebit de grea pentru familia și apropiații lui Ion Dichiseanu, cunoscutul actor care a fost condus, sâmbătă, pe ultimul său drum, cu aplauze, flori, lacrimi și onoruri militare.

Printre cei care au venit la Cimitirul Bellu din Capitală, pentru a-i aduce un ultim omagiu apreciatului om de teatru și de film s-a numărat și afaceristul Gigi Becali. Finanțatorul FCSB a vorbit despre regretatul Ion Dichiseanu. ”Aveam așa o prietenie cu el, mai venea pe la mine, mai stăteam, mai vorbeam. (…) Ne întâlneam așa. Nu știu cât era credincios, adică era credincios, dar nu știu dacă mergea la biserică. (…) Să-l ierte Dumnezeu”, le-a spus Gigi Becali jurnaliștilor.

Ion Dichiseanu își va dormi somnul de veci la Cimitirul Bellu, acolo unde odihnesc întru vecie și alți colegi de breaslă, care au fost înmormântați pe Aleea Artiștilor. Actorul, care a sfârșit la vârsta de 87 de ani, a fost petrecut pe ultimul său drum de fiica acestuia, Ioana, de fosta soție, Simona, dar și de alți apropiați ai familiei. De asemenea, mulți oameni simpli au ținut să vină la cimitir pentru a-l aplauda și a-i aduce o floare celui care a fost omul și actorul Ion Dichiseanu.

754 afisari

6 COMENTARII

  1. @ Pe cine „a ajutat” Becali , și cu bani, și a ajuns bine, ? Cu corupția , destul de complicat, ?

  2. & Conjunctură
    Când scaraoţchi,
    S-a pozat pe tron
    Toţi dracii au căzut în gol…

    poezie de Constantin Păun din Cristale haşurate

    & Dacă Becali se luptă să ia „Steaua”, de „Războinic al luminii” cu scară de la scaraoţchi , amintind și de „La steaua” a lui Mihai Eminescu, ?

  3. Destul de complicata i mintea ta
    Tot scrii prostii Nici tu nustii
    Ce spui acolo bai ,,schizeala”
    Mai las o naibii de aiureala
    Si daca ai de spus ceva
    Nu te prosti cu mintea ta !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger