AcasăNewsCe-l doare pe Cioloș: extinderea MCV și să-i fie bine lui Kovesi!

Ce-l doare pe Cioloș: extinderea MCV și să-i fie bine lui Kovesi!

Julien Cioloş a şi uitat de unde a plecat

Avem reprezentanți numai unul și unul în Parlamentul European. Își dau coate care să apere mai bine interesul României, se ceartă pe proiecte pentru poporul ăsta, ce să mai spunem, se sfâșie între ei când vine vorba de promovat țara. Dar ca Dacian Cioloș nu este nimeni! Când ia cuvântul în plen, mai rar, ce-i drept, se cutremură sala de juri că vorbește Iorga despre neamul sfânt și misiunea europeană a nației române. Scăpat din lesa useristă, Cioloș tună la adresa bruxellezilor pe teme de interes major… acolo, nu la noi pe Dâmbovița. Extinderea MCV și să-i fie bine lui Kovesi, asta-l doare cel mai tare pe Julien.

Julien Cioloş a şi uitat de unde a plecat

Ca lider al grupului Renew Europe, Dacian Cioloș anunță că i-a acordat vot de încredere Ursulei von der Leyen la conducerea Comisiei Europene. Dar, atenție, sprijinul este condiționat de îndeplinirea unor obiective! Ei, și aici vine surpriza, pam-pam! Cine s-ar fi așteptat ca Cioloș să vorbească despre problemele României, să zică două vorbe și de noi, să ne crească respectul în ochii străinilor și-a luat țeapă. Pentru  el, după cum singur recunoaște, principalele obiective care trebuie atinse sunt MCV extins la nivel european și operaționalizarea Parchetului European în mandatul Laurei Codruței Kovesi!

Noi cerem, el pune frână

Păi, și cu România cum rămâne?! Bani de autostrăzi, fonduri europene pentru  spitale, intrarea în Schengen, lobby pentru mărcile noastre care cerșesc recunoaștere (celebrul DOP) în spațiul comunitar, toate astea cine le dezbate, Daciane? „Am decis ca delegația Alianței USR-PLUS să voteze noua Comisie Europeană condusă de Ursula von der Leyen. Facem acest lucru pentru că o bună parte din obiectivele pentru care cei opt europarlamentari USR-PLUS au primit votul cetățenilor români se regăsesc în programul noului colegiu al comisarilor”, anunță Cioloș pe Facebook, după care înșiră mărețele obiective din care cităm doar următoarele mizerii: „Extinderea MCV la nivel european și angajamentul de a lupta împotriva corupției prin operaționalizarea și finanțarea Parchetului European condus de Laura Codruța Kovesi”. Dacă nu te-au tras de mânecă până acum, concediază-i pe consilierii ăia care îți mănâncă fondurile! Europarlamentarii USR-PLUS n-au primit voturile cetățenilor români ca să bălmăjească la Bruxelles despre MCV! Dacian Cioloș, noi cerem anularea MCV, nu extinderea la nivel european! Vrem să fim respectați și tratați precum celelalte state europene membre ale comunității, nu să fim urecheați de tot felul de comisii și comitete inventate arbitrat de niște politruci care aplică măsuri în mod discreționar! Te anunț pe această cale că n-am dat votul USR-PLUS pentru a-i face lobby Laurei Codruța Kovesi, nicidecum, România sper să fie promovată la nivelul UE prin proiecte de dezvoltare, cultură, artă și sport, nu cătușe și descinderi ale haitei DNA!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
451 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domn reporter, ce treaba are Julien cu România? Sa ceara el bani pentru România sau sa lupte pentru binele acestei tari? Este francez, pus in funcție de francezi si ales cu sprijinul serviicilor franceze. Ca credem noi ca a ajuns acolo datorită României, ne înșelam amarnic. Sunt puși acolo ca sa nu se mai audă voci, ca Europa are doua viteze, ca exista duplicitate in orice lege, ca produsele din Europa sunt net superioare fata de cele de la noi, indiferent ca sunt de la același producător si aceleași produs. Sa se testeze pe acest popor produse medicale noi, soiuri noi de semințe create prin laboratoare. Cam ce credeti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger