AcasăNewsCe l-a sfatuit mama premierului pe Victor Ponta!

Ce l-a sfatuit mama premierului pe Victor Ponta!

Mama premierului Victor Ponta a participat, luni seara, la ceremonia de depunere a juramantului noului Guvern. Cornelia Naum i-a dat cateva sfaturi fiului ei, noul prim-ministru al Romaniei, unul dintre acesta fiind „sa stea pe picioarele lui”.

Mama lui Ponta a asistat la ceremonia de la Palatul Cotroceni si, ca orice mama, spune ca i-a dat cateva sfaturi. „Stai bine pe picioarele tale!”,  i-a spus Cornelia Naum fiului sau, aflat in fruntea Executivului.

Intrebata de jurnalisti daca a avut emotii, mama lui Victor Ponta a raspuns: „Au fost emotii de alta natura”. Cat priveste modul in care fiul sau, in calitate de premier, se va intelege cu seful statului, Traian Basescu, mama lui Ponta nu vede vreo problema majora la capitoul comunicare. „De ce nu (se vor intelege-n.r), fiecare are misiunea lui, nu trebuie neaparat sa se certe. Banuiesc ca amandoi doresc acelasi bine al Romaniei”, a spus doamna Naum.

La ceremonia de depunere a juramantului Cabinetului condus de Ponta a asistat, pe langa mama premierului, si sotia acestuia, europarlamentarul Daciana Sarbu.

295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger