AcasăNewsCe jocuri face Adrian Nastase din PUSCARIE!

Ce jocuri face Adrian Nastase din PUSCARIE!

Aparent s-a resemnat si accepta sa ramana ”o pagina din istoria tarii”. In realitate, Adrian Nastase incearca prin orice mijloace sa revina in prim planul scenei politice, odata cu eliberarea din inchisoare.

Chiar daca se aflat in puscarie, Adrian Nastase a reusit sa se mentina la butoane in PSD

In iunie 2012, toata lumea a pus semnul de egalitate intre arestarea lui Adrian Nastase si  finalul carierei sale politice. Gresit! Desi s-a aflat in spatele gratiilor, fostul premier a fost mai prezent ca niciodata in viata de partid si nu numai. A ”delectat” publicul cu ample analize economice postate pe blogul personal, atacuri la adresa lui Traian Basescu, opinii privind imunitatea parlamentarilor etc.

Fostul premier si-a pastrat functia de presedinte al Consiliului National al PSD, potrivit paginii de internet a acestui for

Dincolo de aceste mici placeri nevinovate, Nastase a incins telefonul cu fise din puscarie in timp ce dadea indicatii pretioase pesedistilor. Situatie recunoscuta chiar de colegii sai de partid, care povestesc ca Adrian Nastase a tras sforile pentru a-si pune apropiatii in posturi cheie. Ba chiar le-a sugerat social-democratilor cum sa negocieze impartirea cascavalului guvernamental cu liberalii, insistand pe pastrarea unor institutii exclusiv in sfera de influenta a PSD.   Totodata, aceeasi social-democrati sustin ca toate aceste miscari sunt facute prin oamenii din departamentele pe care fostul premier le-a coordonat ani de zile , departamente care au constituit o adevarata ”pepiniera” din care au fost ”culesi” ministrii Ioan Mang, Liviu Voinea si Mircea Dusa. Mai mult, in semn de respect, cei care au ramas sa-i duca munca mai departe au refuzat sa schimbe pagina de internet, astfel ca Adrian Nastase figureaza  tot ca presedinte al Consiliului National al PSD.

Intentiona sa revina in partid

Pentru ca in ”cantonamentul” de la Jilava ai mult timp la dispozitie, fostul premier se pare ca a pus la punct si un plan care sa-i asigure revenirea in partid,evident  pe usa din fata.  In avanpremiera congresului din aprilie si luand in calcul posibila eliberare din inchisoare, oamenii fideli lui Nastase pregatesc din greu terenul pentru ca ”victima politica numarul 1 a tarii” sa se intoarca in PSD, ba chiar in functie, daca se poate. Demersul acestora se loveste insa de inversunarea unor social-democrati cu state vechi, printre care se pare ca s-ar afla si Ion Iliescu. Acestia, desi considera  ca dosarul ”Trofeul calitatii” a fost mult prea subtire, sunt de parere ca Nastase ar trebui totusi sa stea o perioada pe tusa. Culmea, dorinta acestora s-ar putea materializa, din moment ce justitia i-a pregatit fostului premier o noua surpriza neplacuta: judecarea recursului in dosarul Zambaccian, in care a primit trei ani de inchisoare cu suspendare. De teama  sa nu-i fie stricate planurile, Adrian Nastase joaca din nou pe cartea victimizarii, sustinand ca  “taberele” din justitie si din politica si-au dat mana pentru a-l ”elimina” din societate.

author avatar
Victor Paun
2.906 afisari

3 COMENTARII

  1. De aia nici nu poti posta nici un comentariu pe blogu’ lui!

    • S-o crezi tu! Astia sunt mitomani si in sinea lor se cred pedepsiti pt ca au vrut binele tarii.

  2. daca Bombo a nenorocit tara ,cand o duceam cel mai bine dupa ’90,Basescu si ai lui ce au mai facut?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger