AcasăNewsCe jocuri de putere face RTV! Dezinformari de toata jena!

Ce jocuri de putere face RTV! Dezinformari de toata jena!

Doua stiri de senzatie au spart monotonia zilei de joi. Prima: ministrul Muncii, Mariana Campeanu este audiata la DNA si, doi: Codrut Marta ar fi fost rapit, iar Elan Schwartzenberg ”pare sa fi fost implicat”.

Mariana Campeanu

Desi RTV mai avea putin si o baga pe Mariana Campeanu direct in arest, DNA a repus repede adevarul in drepturi: nu este inceputa nicio urmarire penala pe numele doamnei in cauza, Directia are in lucru doar un dosar in care sunt cercetati un director si un consilier din cadrul Ministerului Muncii.

RTV nu s-a lasat si a publicat niste stenograme, conform carora ministrul Mariana Campeanu ameninta cu demisia, intr-o sedinta a PNL: ”M-am saturat! Ma obligati sa fac numai acte de coruptie. Nu mai pot. Imi dau demisia!”. A doua bomba se refera la Codrut Marta, sef de cabinet al fostului presedinte ANAF, Sorin Blejnar.

Numele lui Marta revine in actualitate la pachet cu acela al afaceristului Elan Schwartzenberg, despre care se spune la RTV ca ”pare sa fi fost implicat in disparitia (rapirea) lui Marta”.

CITESTE PE ACEEASI TEMA!

author avatar
eNational
1.420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger