AcasăNewsCe joburi si-au ales condamnatii din Dosarul Transferurilor!

Ce joburi si-au ales condamnatii din Dosarul Transferurilor!

Mihai Stoica si Gheorghe Popescu, doi dintre condamnatii din Dosarul Transferurilor, isi ispasesc pedepsele la Penitenciarul Rahova.

Dupa ce au trecut peste perioada de carantina si peste cele cateva zile de acomodare cu noile conditii de trai, Mihai Stoica si Gheorghe Popescu au iesit la munca in incinta penitenciarului.

Interesant este ca Mihai Stoica a ales, practic, munca de jos. Conform fanatik.ro, in incercarea de a le demonstra dusmanilor ca nu are fite si ca pune mana la munca in orice conditii, Mihai Stoica a ales sa lucreze la atelierul de tamplarie al penitenciarului.

Managerul Stelei este constient ca orice zi de munca, dupa gratii, ii aduce o reducere a pedepsei. In plus, produsele sale ar putea fi comercializate, iar MM chiar ar putea sa primeasca o suma de bani lunar, respectiv 300-400 de lei.

Pe de alta parte, Gica Popescu a devenit antrenor de fitness dupa gratii, el facand exercitii fizice cu ceilalti detinuti. In plus, fostul capitan al echipei nationale a Romaniei a devenit si capitanul echipei de fotbal a penitenciarului, cei de la Rahova urmand sa se inscrie intr-un campionat national al penitenciarelor.

author avatar
Cristi Ionita
646 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger