AcasăNewsCe ipoteza se ia in calcul in privinta autorului atacului de la...

Ce ipoteza se ia in calcul in privinta autorului atacului de la metroul rusesc

Pe masura ce inainteaza ancheta demarata luni, dupa producerea exploziei din vagonul unui metrou ce rula intre doua statii din Sankt Petersburg, se afla informati noi despre acest caz.

In timp ce medicii le acorda ingrijiri celor peste 40 de raniti ramasi inca internati in spitalele din oras, anchetatorii fac pasi in vederea identificarii autorului atacului. Totul dupa ce s-a stabilit ca explozia de la metrou a fost produsa de un terorist sinucigas. Mai nou, presa locala anunta ca se vehiculeaza varianta ca suspectul ar fi de origine kirgiza si ar avea in jur de 21-22 de ani, insa aceasta ipoteza nu si-a gasit confirmare oficiala.

De altfel, in cadrul intalnirii sale cu omologul din Belarus, Vladimir Putin a anuntat ca ancheta e in plina desfasurare si ca se iau in calcul inclusiv carianta a unui act criminal sau terorist.

In tot acest timp, circulatia metroului in Sankt Petersburg s-a reluat. Totodata, trebuie spus ca rusii au tinut sa aduca un omagiu victimelor atacului, aprinzand lumanari si depunand flori rosii, la Moscova.

Va amintim ca 11 oameni au pierit si alte zeci de persoane au ajuns pe mana medicilor, ranite in urma deflagratiei de la metrou.

[youtube]frBc77EdAvk[/youtube]
[youtube]i1FPoh1zTZg[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger