AcasăNewsCe indica raportul tehnic in cazul masinii lui Condrea

Ce indica raportul tehnic in cazul masinii lui Condrea

Cat de curand se vor afla concluziile anchetatorilor in privinta mortii sefului firmei producatoare de biocide folosite in spitalele autohtone.

In asteptarea unei solutii din directia procurorilor care s-au ocupat de cazul accidentului in urma caruia a pierit afaceristul care patrona Hexi Pharma, concluzie care ar putea fi anuntata in cursul sapatamanii urmatoare, din cate a dezvaluit joi Procurorul General, s-au aflat cateva concluzii ale expertizei tehnice la care a fost supus autoturismul in care se afla Dan Condrea in seara accidentului din Ilfov.

Astfel, Augustin Lazar a anuntat ca masina implicata in accidentul produs in mai, pe drumul ce leaga localitatile ilfovene Corbeanca de Buftea, nu a avut probleme tehnice inainte de impactul rutier. „Din raportul de expertiza tehnica rezulta ca problemele de directie si de frana au fost ulterioare impactului. (…) In cateva zile vom avea solutia emisa de procurori. Probabil la inceputul saptamanii viitoare”, a punctat Procurorul General.

Drept urmare, zilele urmatoare se vor afla circumstantele in care s-a produs evenimentul rutier in urma caruia a murit Condrea si se vor lamuri speculatiile cum ca moartea patronului Hexi Pharma ar fi survenit unui accident ori unei tentative de sinucidere.

author avatar
Cristina Stefan
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger