AcasăNewsCe i-au făcut poliţiştii unui şofer drogat cu amfetamină, pe care l-au...

Ce i-au făcut poliţiştii unui şofer drogat cu amfetamină, pe care l-au prins circulând cu 128 km/h în Bacău

soferi

Un şofer de 19 ani, drogat cu amfetamină, a fost prins de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autoturism, în municipiul Bacău, cu viteza de 128 km/h.

Tânărul era să provoace o tragedie. S-a întâmplat, sâmbăta noaptea pe Calea Moldovei din Bacău.

I-au reţinut permisul şi l-au amendat cu 2.900 lei

Ce i-au făcut poliţiştii? Şoferul drogat a fost amendat contravențional cu 2.900 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere.

La volan se afla un tânăr de 19 ani care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta fiind testat cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv”, a declarat subcomisarul Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău,

Pentru nerespectarea limitei legale de viteză, poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu suma de 2.900 lei. Totodată, i-a fost reţinut permisul de conducere.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv.

Un alt şofer drogat conducea cu permisul anulat

Un alt bărbat, în vârstă de 31 de ani, din comuna băcăuană Oituz, a fost reţinut pe 28 august de poliţişti după ce a fost prins conducând un autoturism drogat şi cu permisul anulat, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive şi cu permis de conducere anulat.

„Am cerut ca – în contextul asfaltărilor heirupistice desfășurate în oraş – trecerile de pietoni nemarcate să fie semnalizate corespunzător pentru a evita accidente rutiere soldate cu victime omenești!

Susțin prezența lucrătorilor Serviciului Rutier în trafic – doar vigilența şi promptitudinea în intervenție a polițiștilor au făcut ca sâmbătă noaptea să nu fim martorii unei tragedii rutiere!”, a declarat prefectul de Bacău, Lucian Bogdănel.

author avatar
Andrei Ștefan
642 afisari

6 COMENTARII

  1. Merita să-i fie suspendat permisul de conducere cel puțin pe 10 ani, dacă nu pe viață. Să tropoțească măcar, pentru restul vieții!

      • De acord, iar tratamentul sa constea inntr-o doza masiva de 00 buckshot in zona inghinala. Vindeca pe loc dependenta de droguri pedofilia coruptia si orice alte tendinte infractionale.

  2. Care este procentul de testari fals pozitive ale aparatului Drager Drug Test din dotarea politiei romane??? Oare in occident de ce nu se folesesc detectoare de tipul Drager Drug Test pentru a controla soferii pentru consumul de droguri si se folosesc teste rapide cu reactivi??? Ore cum poate un detector de tipul Drager Drug Test care realizeaza determinarea prin masuratori indirecte (masoara niste curenti care se propaga prin proba de saliva recoltata fara a utiliza nici un fel de reactiv chimic) sa determine 7 tipuri de droguri cu acuratete??? De ce se realizeaza linsaj mediatic la persoanele care au iesit pozitive la Drager Drug Test fara ca rezultatele acestui aparat sa fie confirmate de analizele de laborator de atat timp cat determinarile realizate cu Drager Drug Test nu sunt probe in instanta?? In instanta probe sunt doar analizele de laborator… De fapt ce se urmareste prin mediatizarea asazisului consum de droguri descoperit cu ajutorul unui aparat care nu este proba in instanta??? Oare soldatii care lupta zile in sir in transee fara sa doarma ce substante folosec??? la soldati nu exista riscul de halucinatii atunci cand consuma substante interzise in scopul imbunatatirii performantelor cognitive ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger