AcasăNewsCe i-a scris un batran Elenei Udrea pe un biletel. Vezi AICI!

Ce i-a scris un batran Elenei Udrea pe un biletel. Vezi AICI!

Elena Udrea povesteste intr-o postare recenta pe blog ca a primit un biletel de la un batran, joi, la Petrosani.  Ce a scris insa in biletelul cu pricina batranul pe care Elena Udrea l-a sarutat pe obraji si i-a promis ca va face tot ce ii sta in putere pentru a-i indeplini dorinta?
„Doamna ministru, va rugam sa insistati pentru executarea drumului Uricani-Baile Herculane, Petrosani-Voineasa, partea de schi si telegondola. Va multumim”.
Elena Udrea spune ca rugamintea batranului a impresionat-o. ” Ma asteptam sa fie legat de marirea pensiilor sau o situatie personala dificila pe care ar fi crezut ca eu pot sa o rezolv. Nu mica mi-a fost surpriza sa constat ca batranul imi cerea sa refac drumul catre statiunea Baile Herculane, pe cel dintre Petrosani si Voineasa si sa investesc in continuare in statiunea Petrosani. Evident, l-am sarutat pe obraji si i-am spus ca voi face tot ceea ce tine de mine pentru a realiza aceste proiecte”, scrie Udrea.
Ea spune ca faptul este o dovada ca si oamenii din Valea Jiului „inteleg ca nu au nevoie de asistenta sociala, nu au nevoie de ajutoare nemuncite de la Bucuresti, ci de oportunitati”. „Au nevoie de investitii in infrastructura, de sustinere a proiectelor proprii. Au nevoie de locuri de munca si, in general, de sentimentul ca exista o strategie, ca stim incotro ne indreptam. Din punctul meu de vedere, solutia este una singura: turismul. Iar cel care mi-a dat scrisoarea stia asta cel putin la fel de bine ca mine. Iata de ce nu voi renunta la proiectele de dezvoltare a infrastructurii turistice din zona, indiferent cat de rai si agresivi sunt cei care critica investitiile de aici”, mai scrie Udrea.

289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger