AcasăNewsCe faceau Daciana Sarbu si Viorel Hrebenciuc dimineata, la Hilton

Ce faceau Daciana Sarbu si Viorel Hrebenciuc dimineata, la Hilton

Viorel Hrebenciuc

Chiar daca relatiile cu Victor Ponta nu sunt cele mai cordiale, Viorel Hrebenciuc nu a ezitat sa-i dea o mana de ajutor sotiei liderului PSD, Daciana Sarbu.

Viorel Hrebenciuc s-a oferit sa o ajute pe Daciana Sarbu sa gaseasca un medic pentru mama ei

Preocupata de starea de sanatate a mamei ei, care a suferit in luna iunie o interventie pe inima, Daciana Sarbu l-a rugat pe Viorel Hrebenciuc sa-i recomande cel mai bun medic din tara. Cei doi s-au vazut, ieri, la primele ore ale diminetii, in braseria Hotelului Hilton. Intalnirea a fost confirmata chiar de Daciana Sarbu: “Am nevoie de un medic care sa supravegheze evolutia mamei mele dupa operatia pe care a facut-o. Am apelat la Viorel Hrebenciuc si l-am rugat sa-mi recomande pe cineva. Asta a fost tot”.

Daciana Sarbu

Alegerea Dacianei Sarbu nu a fost una intamplatoare, fostul lider al deputatilor social-democrati suferind si el, in 2008, o interventie pe inima, la Paris. Intors in tara, Hrebenciuc a luat la randul lui legatura cu specialistii romani. Ca pesedistul chiar asculta de medici o demonstreaza si faptul ca a renuntat la tutun, dupa ani buni in care a sudat tigara de la tigara.

author avatar
Victor Paun
1.236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger