AcasăNewsCe face China in Desertul Gobi? Pista pentru extraterestri

Ce face China in Desertul Gobi? Pista pentru extraterestri

Retea radianta, in care chinezii au asezat si cateva avioane, sa stie extraterestrii la ce foloseste

Google Maps a publicat fotografii prin satelit ale unor structuri bizare in Desertul Gobi, ce amintesc de desenele de la Nazca, Peru.

Retea radianta, in care chinezii au asezat si cateva avioane, sa stie extraterestrii la ce foloseste

Experti militari si ufologi se intrec pe Internet in a explica ciudatele „retele”, despre care se sustine ca ar fi proaspete si facute de chinezi. In ce scop? Acestea se afla in regiunea Gansu, provincia Xinjiang, nord-vestul Chinei, o zona bogata in facilitati militare, inclusiv  echipament nuclear. Nu departe, in Jiuquan, China are cartierul general al programului spatial si rampe de lansare, de aceea ciudatele retele sunt puse in legatura cu eventuale civilizatii extraterestre, ca si cele de la Nazca. Nu ca extraterestrii ar avea nevoie de asemenea piste sofisticate, dar expertii deja descifreaza un mesaj codificat, ca o invitatie pentru ET de a ateriza acolo si nu in alta parte.

Retea optica despre care expertii militari spun ca seamana cu cele din Zona 51, din Nevada

Tim Ripley, expert militar la Jane’s Defence, sustine ca e vorba de retele de testare optica a rachetelor cu raza lunga de actiune, simuland strazile unui oras, „cum exista si in Zona 51”, din Nevada. Acest lucru a alimentat si mai mult ipoteza cu extraterestri, care vor veni probabil in 2012. Si unde vor fi cazati? Cum unde? In marile orase-fantoma ale Chinei, care n-au niciun locuitor, dar pot adaposti 64 de milioane!

author avatar
Adina Mutar
1.027 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger