AcasăNewsCe este "Moneda rusească", jocul adolescenţilor despre care medicii spun că trebuie...

Ce este „Moneda rusească”, jocul adolescenţilor despre care medicii spun că trebuie să înceteze imediat!

Ce este "Moneda rusească", jocul adolescenţilor despre care medicii spun că trebuie să înceteze imediat!

Autorităţile şi medicii trag un semnal de alarmă asupra celui mai periculos joc ce circulă acum printre adolescenţi: „Moneda rusească”. Rețelele sociale sunt pline de clipuri în care se văd riscurile la care se expun cei mici, iar medicii atrag atenția că rănile riscă să se infecteze.

Jocul extrem de periculos crește în popularitate în rândul adolescenţilor, pe TikTok.

Cum se joacă „Moneda rusească”?

Așa-zisul joc, cu mai mulţi participanţi, constă în rotirea unei monede pe o suprafaţă dură, având ca scop menţinerea monedei în stare de rotire cât mai mult timp.

Cel care nu reuşeşte să păstreze moneda în mişcare este pedepsit de către ceilalţi jucători cu lovirea la nivelul mâinilor cu moneda respectivă. Medicii avertizează că rănile sunt foarte dureroase și pot deveni periculoase deoarece infecția poate ajunge la os.

Este jucat în școli, în pauze, iar îngrijorarea este crescută deoarece s-a constatat că participă și copii din clasele mici, și de fete, și de băieți.

author avatar
Andrei Ștefan
1.089 afisari

6 COMENTARII

  1. Daca dispar cati mai multi prosti de pe urma acestui „joc” este foarte bine. Multumim TikTok.

  2. Poate ca si copii lui Andrei Stefan joaca moneda ruseasca insa cu 25 de centi americani, e mai cool si infectiile se trateaza cu vaccinuri…

  3. Se juca si acum 50 de ani, se numea fotbal de masa si ”pedepsele” se numeau goluri. Acum golurile, se pare, sant doar in capul analfabetilor scolii on line. Vivat Academia, vivat PROFESORES . Oare ???

    • e chinezarie tik-tok,
      „balena albastra”
      „ice bucket challenge”
      „vaneaza pokemonu”
      -intra in randul lumii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger