AcasăCe echipa a fost eliminata din concursul "Dansez pentru tine", in editia...

Ce echipa a fost eliminata din concursul „Dansez pentru tine”, in editia din 1 noiembrie!

Concurentii ajunsi la duel au trecut prin mari emotii, vineri seara. S-au pregatit mai mult ca de obicei si au incercat sa dea tot ce au mai bun pentru a ramane in concurs. Din pacate, o echipa a trebuit sa se recunoasca invinsa si sa paraseasca show-ul „Dansez pentru tine”.

Dupa ce au fost notati de juriu si votati de publicul aflat in fata televizoarelor, „duelistii” de la „Dansez pentru tine” au aflat verdictul. Nana Falemi si Emanuela, colega lui de echipa, au fost cei care au parasit concursul. Celalalt fotbalist aflat in competitie si ajuns la duel, in editia de vineri, 1 noiembrie, Giani Kirita, a ramas sa lupte in continuare pentru a-i implini visul partenerei sale din concursul de la ProTV, Dana Matei.

Si semn ca s-au straduit sa fie cat mai buni, pentru a primi note cat mai mari si a scapa de stresul unui nou duel, cei doi concurenti au reusit o clasare frumoasa la finele editiei cu numarul trei. Kirita si Dana au obtinut „bronzul”, in timp ce primii clasati au fost Sore si colegul ei de echipa.

author avatar
Cristina Stefan