AcasăNewsCe drumuri sunt blocate, miercuri, din cauza zapezii si a viscolului!

Ce drumuri sunt blocate, miercuri, din cauza zapezii si a viscolului!

(foto: realitatea.net)

Zapada si viscolul continua sa genereze probleme in trafic. Din cauza conditiilor meteo, circulatia rutiera era intrerupta, miercuri dimineata, pe mai multe drumuri nationale.

(foto: realitatea.net)

Astfel, conform Infotrafic, din cauza zapezii si a viscolului, nu se circula pe urmatoarele drumuri nationale: DN22 Ramnicu Sarat – Braila, in judetul Buzau; DN22A Cataloi (Tulcea) – Harsova (Constanta); DN22F Izvoarele – Nalbant, in judetul Tulcea; DN23A Gologanu – Ciorasti, in judetul Vrancea; DN23B Maicanesti – Codresti, in judetul Vrancea; DN2N Dumbraveni – Bogza, in judetul Vrancea.

Pentru a evita producerea unor accidente, politistii de la Rutiera le recomanda conducatorilor auto sa reduca viteza de deplasare, sa nu plece la drum pana nu isi curata parbrizul, luneta si geamurile laterale si pana nu verifica functionarea in conditii optime a stergatoarelor si a sistemului de climatizare. Totodata, soferii sunt sfatuiti sa foloseasca corespunzator sistemul de iluminare-semnalizare pentru a vedea si a putea fi vazuti in trafic, sa pastreze in mers o distanta suficient de mare pentru a putea opri in conditii de siguranta, sa aiba cauciucuri de iarna si sa nu franeze sau sa vireze brusc si sa foloseasca cu precadere frana de motor.

504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger