AcasăNewsCe droguri ar fi consumat Vlad Pascu cu doar câteva ore înainte...

Ce droguri ar fi consumat Vlad Pascu cu doar câteva ore înainte de accidentul de la 2 Mai? Raportul preliminar, şocant!

Înainte să provoace tragedia din stațiunea 2 Mai, Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani, se lăuda pe rețelele de socializare cu substanțele pe care le consuma.

DIICOT a transmis că Vlad Pascu era cunoscut drept consumator de droguri. În 2017, pe când avea doar 13 ani, a fost găsit în București cu canabis, într-o pungă mică.

Ar fi consumat mai mult de 3 substanţe

Un raport preliminar obținut de jurnaliștii Digi24 arată că șoferul de 19 ani care a produs tragedia ar fi consumat mai mult de trei substanțe. După o săptămână însă, nimic nu s-a schimbat în Poliția Română.

Mai marii de la București nu au găsit niciun responsabil, iar singurii polițiști care și-au pierdut funcțiile au făcut-o pentru că așa și-au dorit ei.

Săptămâna viitoare, Corpul de Control al ministrului va publica raportul după verificările de la Constanța. Mai mulți polițiști ar putea fi schimbați din funcție.

Predoiu se face că anchetează

Și dacă în urma acestui control ajungem la concluzia că există responsabilitate și la nivelul șefului de inspectorat, nu o să am nicio ezitare să iau o decizie.

Dar trebuie să o fac profesionist. De fiecare dată în astfel de situații, lucrurile se opresc la a investiga și a pedepsi. Eu cred că trebuie să facem mai mult decât atât.

Astăzi am semnat un ordin prin care am constituit o echipă care să analizeze vulnerabilitățile sistemice. Nu doar responsabilități individuale, ci și lanțul cauzal, ce anume a condus la această situație. Și să facem o listă cu astfel de vulnerabilități, care presupun soluții fie în legislație, fie în actul managerial.

Dacă eu paralizez acest sistem prin măsuri strict emoționale, unele poate întemeiate, dar altele nefundamentate, grăbindu-mă și făcând un act ministerial neprofesionist, s-ar putea abia atunci să condamn alte vieți la dispariție, pentru că paralizez un sistem și dau un mesaj greșit.

Eu vreau să transmit sistemului următorul lucru: Cine își face treaba, i se recunoaște treaba, cine nu – când greșește este investigat procedural și sancționat. Ăsta este rolul meu ca ministru”, a mai zis Predoiu.

author avatar
Andrei Ștefan
1.256 afisari

16 COMENTARII

  1. „Ce droguri ar fi consumat Vlad Pascu cu doar câteva ore înainte de accidentul de la 2 Mai? Raportul preliminar, şocant!” zice bouleanul de Andrei Stefan la inceput. Dupa care revine:
    „Un raport preliminar obținut de jurnaliștii Digi24 arată că șoferul de 19 ani care a produs tragedia ar fi consumat mai mult de trei substanțe. După o săptămână însă, nimic nu s-a schimbat în Poliția Română.”
    INTREBARE. Cine mortii mortilor mamii ma-sii l-o fi facut pe kacatul asta jurnalist?

  2. Nu e mai simplu ca astfel de specimene sa nu mai poata conduce in viata lor? Cred ca au bani de sofer la ce bolizi au sau pot ajunge si cu un taxi la clubul matrafoxatilor sau pe jos.

  3. Beleaua e alta ,Grindeanu si Ciocolacu ,in extazul de a trece pe aici milioane de tone de grane cica destinate fomistilor africani nu ne-au zis ca Colonia va primi bonus niste prafuri.Bineinteles presa platita pentru Omerta nu a observat ca odata cu dragostea subita intre romani si ucraineni colonia a devenit o buna piata de desfacere pentru prafurile plasate printre sacii de cereale din camioanele ucrane .Niste jigodii batjocoresc un popor de cretini reteta sigura de disparitie de pe harta a Romaniei si a natiei sale idioate.

  4. Autoritățile statului știu ca la malul marii se consuma droguri și alcool mai ales în cluburile de fițe din stațiuni acolo unde poliția nu are acces . Cu toții ii vedem când ies din cluburi beti drogați se urca în bolizii de sute de mii de euro bucata sa își tureze motoarele în ciuda la sărăciile de pe margine.

  5. Azi dimineata m-am accidentat in vestiarul de la Kaufland si acum, sperma mea este rosie, am vrut sa o las pe sare ca sa o afum si s-a băloșit. Credeti ca este o idee buna sa o fierb cu usturoi in zeama de varza? sa nu o mai afum? Si se poate considera accident de munca?

  6. Incendiul dela Crevdia e mult prea mare pentru a fi accident! Atacul de la COLECTIV a avut ca scop demiterea Guvernului Victor Ponta care era vinovat de o vizita neautorizata la Beijing. Guvernul Ciolacu a contestat in premiera o decizie a Curtii Europene a Drepturilor Omului, ceruse Multinationalelor sa-si plateasca taxele, si incepuse o operatiune de curatare a Ministerului de Interne…de-acum incolo Guvernul nu se va mai ocupa decit de chestiuni curate si folositoare ca sprijinul Guvernului Zelinski de la Kiev si securitatea Nord-Atlantica in Marea Neagra ca Marea Neagra s-a mutat in Atlanticul de Nord.

  7. Chiar daca Razboiul din Ucraina este un atac mirsav al fortelor imperialiste impotriva Federtatiei Ruse, Popoarele trebuie sa stie ca Vladimir Putin este un vaccinist dement la fel ca odiosii sai omologi atit din Vest cit si din Est. In Ucraina are loc un GENOCID IMPOTRIVA NEVACCINATILOR UCRAINIENI pentru ca Vaccinatii au plecat in Vest cu valizele pline cu bani in primele zile de conflict asa cum a relatat si presa din Romania. Pentru ca Tarile din Vest nu ii inapoiaza pe vaccinatii Ucrainieni de parte barbateasca sa ia parte la apararea Tarii lor asa cum ar fi firesc. Pentru ca Ucraina este cea mai nevaccinata Tara din Europa numai anumite Tari din Africa, dar nu toate, avind rate de vaccinare mai mici decit Ucraina. Pentru ca Federatia Rusa are una dintre cele mai mari rate de vaccinare din Lume desi Popoarele Rusiei s-au impotrivit vaccinarii. Pentru ca in Ucraina au ramas numai NEVACCINATII care sint trimisi pe front printr-o agresiva politica de recrutare. Guvernul Mondial Secret (Bestia din Apocalipsa) a trecut la EXTERMINAREA NEVACCINATILOR pentru ca acesta parte a OMENIRII este cea mai putin obedienta si mai putin susceptibila la dracismele care se implementeaza pe Pamint.

  8. Un aspect foarte ciudat este ca despre drogangiul ucigas nu se spune nimic privind istoricul si statutul sau social. Este elev? A terminat liceul? Ce liceu a terminat? E student? Cu ce se ocupa individul intre doua linii si un oxi-joint? Ce spun profesorii sai despre el? Ce spun colegii de clasa? Nici un interviu cu prietenii sai, decat filmulete cu alti drogangii si drogangite. Oare cine a interzis presei sa scormoneasca in trecutul individului?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger