AcasăNewsCe dezvaluiri a facut blonda care s-a iubit cu comandantul navei Costa...

Ce dezvaluiri a facut blonda care s-a iubit cu comandantul navei Costa Concordia!

Domnica Cemortan, basarabeanca acuzata ca intretinea relatii sexuale cu capitanul vasului Costa Concordia, a facut dezvaluiri despre ce s-a intamplat inaintea naufragiului in care 32 de persoane si-au pierdut viata.

Dupa ce presa internationala a scris ca cei doi faceau amor chiar in timpul naufragiului, Domnica Cemortan neaga cu vehementa. „Capitanul vasului e un barbat superb, arata foarte bine. Am fost obligata sa recunosc ca am avut o relatie cu el. Dupa accident, am inceput sa apreciez viata privata. Nu imi e rusina sa spun ca am ascuns relatia mea cu capitanul. Am vrut sa imi protejez viata, aveam un copil, trebuia sa merg mai departe. Nu sunt mandra de faptul ca el era insurat. Dar nu avea 16 ani, nu imi puneti in carca ceea ce a facut el”, a spus Domnica.

„In momentul naufragiului, nu am facut amor. Exista dovezi, precum cutia neagra, declaratiile ofiterilor. M-am simtit discriminata din cauza ca sunt blonda. Neaparat daca eram blonda, gata, sigur, eu ii faceam lui ceva”, a spus romanca.

„Eu nu am fost pusa niciodata sub acuzare. Am fost doar martor ocular. Nu s-a deschis niciodata subiectul asta. O avocata, care era avocata in proces, m-a intrebat daca am avut o relatie cu el. Am recunoscut foarte greu. Avocata a incercat sa ma denigreze, dar nu a facut altceva decat sa se faca de ras”, a mai spus Domnica.

„I-am trimis un mesaj comandantului in care i-am spus ca il urasc fiindca mi-a distrus viata. Eu eram tanara, foarte tanara atunci”, a mai spus aceasta.

Citeste si:

O moldoveanca de 25 de ani, alaturi de comandantul vasului Costa Concordia in momentul naufragiului!

Capitanul Costa Concordia a refuzat ordinul de a se intoarce pe vas, pentru a coordona operatiunile de salvare

Moldoveanca de pe Concordia l-a bagat la apa pe capitan

author avatar
Andra Nesu
2.908 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger