AcasăNewsCe declară taximetristul care a transportat-o pe tânăra cu valiza în care...

Ce declară taximetristul care a transportat-o pe tânăra cu valiza în care se afla cadavrul Alinei: „Sunt traumatizat rău de tot!”

sursa foto: captură video Antena3

Apar noi detalii în cazul înfiorător de la Mangalia, acolo unde o tânără, Alina, a fost ucisă, iar apoi fata acuzată că i-a pus capăt vieții fetei, cu care fusese prietenă, i-a transportat cadavrul cu o valiză, într-un taxi, către parcul unde a fost găsit abandonat trupul fără viață.

Taximetristul cu mașina căruia a fost transportată valiza în care s-a dovedit a fi fost cadavrul Alinei a făcut mărturisiri cutremurătoare. Omul e în stare de șoc.

Bărbatul susține că nu a știut vreo clipă ce se afla cu adevărat în geamantan, dar că a remarcat că era foarte greu. Și că, întrebând-o pe fată ce e în valiză, aceasta i-ar fi spus că sunt haine și rechizite. Omul a povestit că tânăra i-ar fi cerut să o ducă la Vaslui, dar nu a acceptat, pe motiv că era foarte obosit.

Mărturia taximetristului: „Sunt terminat!”

Bărbatul ar vrea să renunțe la taximetrie după acest episod care l-a marcat puternic.
„Sunt traumatizat rău de tot, mă doare capul. Sunt terminat! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât și pe mine. Sunt într-o stare naşpa, vreau să renunț la taxi.

Era grea, chiar am întrebat-o „ce ai în valiză?” și mi-a zis că are haine și rechizite. Eu am zis că nu pot să bag că mă doare mijlocul, dacă poți să îl bagi, bagă-l, dacă nu, hai că eu plec, că mai am curse de făcut. Și venea un băiat, cred că erau prieteni, nu știu cine era. Am fost la gară, a vrut să scoată bani de la gară și mi-a zis „nu poți să mă duci la Vaslui? Nu te duc la Vaslui pentru că sunt foarte obosit. Sunt 300 și ceva de kilometri până acolo, mai fac o cursă, două și ma duc spre casă. Te las la gară și te duci cu trenul și o să te coste mai puțin. Cursa de Vaslui te costă în jur de 15-16 milioane. Și a zis: „nu, lasă-mă în parc”. Trăgea de troler, zic „ho, mai încet… câte cărți ai luat, că îmi distrugi mașina”. Am tras așa și am ținut dintr-o parte și am dat-o jos”, a declarat taximetristul pentru Antena 3.

Taximetrist: „Dacă știam o luam pe aia de acolo?”

Marcat de cele întâmplate, bărbatul s-a adresat unui preot. Și spune că vrea să renunțe la taximetrie, pentru că are familie. Semn că se gândește la cei care îl așteaptă să vină în siguranță acasă, după muncă.

„Am fost la un preot să îmi citească, nu sunt bine deloc. Eu nu știam ce e acolo, eu mi-am făcut datoria, eu dacă știam o luam pe aia de acolo? O să renunț la taximetrie pentru că am familie acasă”, a mai povestit taximetristul.

În tot acest timp, fata acuzată că a ucis-o pe Alina a ajuns în arest. Cercetările în acest caz care a îngrozit o țară întreagă sunt continuate de către anchetatori. Fata omorâtă și amandpnată într-un parc din Mangalia urmează să fie înmormântată joi.

author avatar
Andrei Coman
357 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger