AcasăNewsCe decizie au luat procurorii în privinţa turcului suspectat că a ucis...

Ce decizie au luat procurorii în privinţa turcului suspectat că a ucis o femeie și i-a aruncat trupul, după ce i-au perchiziţionat casa 14 ore

politiaCe decizie au luat procurorii în privinţa turcului suspectat că a ucis o femeie și i-a aruncat trupul

Omul de afaceri turc, suspect în cazul uciderii Mirelei, tânăra tranșată și aruncată lângă A1, a fost reținut! În casa acestuia au fost găsite urme de sânge dar și alte probe importante.

Percheziția acasă la el a ținut peste 14 ore.

Ce au găsit criminaliştii

La percheziții, criminaliștii au găsit probe care să contureze ideea crimei, inclusiv pete de sânge. Probele au fost trimise la Institutul de Medicină Legală.

Oamenii care îl cunosc pe cetățeanul turc spun că au văzut-o pe victimă în preajma lui. Aladar, cetățeanul turc Cam Abdulkadir este principalul suspect în cazul femeii ucise și tranșate, al cărei cadavru a fost aruncat lângă Autostrada A1.

Femeia, ucisă în urmă cu o lună

Cadavrul Mirelei Bîtfoi a fost găsit fragmentat și în stare de putrefacție. Ulterior, în urma căutărilor, s-au recuperat și părțile lipsă din corp. Potrivit primelor cercetări, femeia a fost ucisă, în urmă cu o lună, prin strangulare, iar în acest caz există un cerc de suspecți.

Dosarul e unul dintre cele mai dificile investigate în ultima vreme. Criminaliștii nu au reușit să o identifice rapid pe femeie, corpul a fost abandonat pe câmp câteva săptămâni înainte de a fi găsit. Pentru a fi siguri, anchetatorii au fost nevoiți să compare ADN-ul victimei cu cel al familiei.

Cine era victima

Femeia practica prostituția în apropierea autostrăzii A1, în zona în care au fost găsite părți din corpul ei. Cadavrul femeii a fost descoperit acum câteva zile pe un câmp în apropierea Autostrăzii A1, de către câțiva muncitori în construcții.

Sora victimei le-a dezvăluit anchetatorilor că Mirela Bîtfoi practica prostituția și era dependentă de jocurile de noroc.

author avatar
Andrei Ștefan
332 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai, m am saturat de nesimtiti.
    Minorii de 13-14 ani, au discernamant dar adultii care conduc autoturisme, fac afaceri ,au firme, fac bani…dar nu au….discernamant !
    Cat e halatu’ la INML ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger