AcasăNewsCe căuta, de fapt, Poliţia în biroul soţului Vioricăi Dăncilă

Ce căuta, de fapt, Poliţia în biroul soţului Vioricăi Dăncilă

Vorica DancilaCe spune Poliţia după percheziţiile din biroul soţului Vioricăi Dăncilă

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, trece în aceste ore prin momente grele. Conform unor suse apropiate, soțul fostului premier ar avea probleme cu legea. Miercuri, în biroul bărbatului, au avut loc percheziții ale poliţiştilor.

Unele surse au decalarat că percheziția ar avea legătură cu o anchetă de amploare privind tranzacții imobiliare. Descinderea are loc la decizia Procurorilor din Topoloveni împreună cu polițiști de la Investigații Economice.

Acuzațiile vizează funcționari din primăria din localitate, Topoloveni, și are ca obiect de anchetă tranzacții imobiliare. Sursele spun că beneficiarul acestor tranzacții ar fi chiar compania la care lucrează Cristinel Dăncilă, au mai precizat sursele. Soțul Vioricăi Dăncilă nu are, deocamdată, vreo calitate în dosar. În afară de aceste percheziții se așteaptă ca părțile implicate, inclusiv Cristinel Dăncilă, să fie chemați la audieri.

Poliţia a lămurit obiectul acţiunii: suspiciunea infracţiunii de fals în înscrisuri

Precizările IPJ Argeş n-au întârziat să apară: „În cursul zilei de 14 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, au desfăşurat o activitate de percheziţie la sediul regional al unei societăţi comerciale, situat în municipiul Piteşti. Activitatea s-a desfăşurat în scopul administrării de probatoriu, într-un dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar în urma activităţii de percheziţie, au fost ridicate mai multe documente.

La acest moment, cercetările vizează modul în care o persoană fizică ar fi dobândit o suprafaţă de teren, pentru care ulterior a avut o relaţie contractuală cu societatea comercială în cauză, ce activează în domeniul petrolier„.

Despre Cristinel Dăncilă, soțul fostului premier, nu se știu foarte multe lucruri. Acesta este însă directorul unei companii petroliere. Cristinel Dăncilă a încasat în 2018 un venit total de 325.949 lei. Asta înseamnă că a câștigat lunar 27.163 de lei, mai mult decât consoarta sa.

author avatar
Andrei Ștefan
1.000 afisari

2 COMENTARII

  1. Cata rusine nu au mai terminat cu persecutarea doamnei Dancila. Daca cine o persecuta ar fi curat ca lacrima as intelege. Marea nemultumire pentru plavanul de la Cotroceni este ca nu i a gasit nimic compromitator doamnei Dancila si acum scormoneste ca o reptila ucigasa plina de venin. Razbunarea vine pentruca plavanul de la Cotoceni a fost intarziat cu multe afaceri promise Austriei si Germaniei.

  2. Politia o cauta pe veorica pe sub biroaie ca sa-i ia de ..? rima! Poate vroiau sa-i dea o mu…e sub birău..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger